Είσαι εδώ
Home > HOMEPAGE HOT POSTS > Στο κόλπο για Caicedo η Liverpool

Στο κόλπο για Caicedo η Liverpool

Νέα μεταγραφική εξέλιξη και νέα ανατροπή φαίνεται πως έχουμε στη Liverpool, αφού η ομάδα, όπως αποκάλυψε πρώτη η Telegraph, μπήκε επίσημα στο παιχνίδι για την απόκτηση του Moises Caicedo, κάνοντας πρόταση στην Βrighton.

Ο διεθνής μέσος είναι έτοιμος να αποχωρήσει αυτό το καλοκαίρι από τους Seagulls, με την Chelsea να φαντάζει ως το μεγάλο φαβορί για την απόκτηση του τις τελευταίες εβδομάδες, αλλά τη Liverpool να προσπαθεί να χαλάσει τη μετακίνηση του στο Stamford Bridge, όπως αποκαλύπτει ο Matt Law στην Telegraph.

Μέχρι στιγμής η πρόταση της Liverpool δεν επιβεβαιώνεται από τα υπόλοιπα μέσα του Νησιού, όμως η Telegraph αναφέρει ότι είναι μεγαλύτερη από την τελευταία που είχε καταθέσει η Chelsea και δεν έγινε αποδεκτή από την Brighton.

Η ομάδα του Roberto De Zerbi είναι ανοιχτή στην παραχώρηση του μέσου από το Εκουαδόρ, αλλά θα χρειαστούν γύρω στα £100 εκατομμύρια για να συμβεί αυτή.

Ο ποδοσφαιριστής φέρεται να ήταν βέβαιος πως θα συνεχίσει την καριέρα του στο Λονδίνο, όμως μένει να δούμε αν οι προθέσεις του θα αλλάξουν, μετά την επιβεβαιωμένη κρούση των Reds.

Η προσέγγιση της Liverpool προς την Brighton για τον Moises Caicedo επιβεβαιώνεται και από τα μέσα του Merseyside, όχι όμως και η πρόταση, ενώ σύμφωνα με τις πηγές της Chelsea, η εξέλιξη αυτή δικαιολογεί και την χθεσινοβραδινή επίσημη πρόταση της Chelsea στη Southampton για τον Romeo Lavia.

Η Liverpool στην διεκδίκηση του Caicedo.
Μοιραστείτε το!

Αφήστε μια απάντηση

Top
Social Media Auto Publish Powered By : XYZScripts.com