Είσαι εδώ
Home > HOMEPAGE HOT POSTS > Με Thiago και Bajcetic, αλλά χωρίς Nunez η προπόνηση

Με Thiago και Bajcetic, αλλά χωρίς Nunez η προπόνηση

H Liverpool συνέχισε σήμερα το απόγευμα την προετοιμασία της ενόψει του Κυριακάτικου αγώνα με την Chelsea στο Λονδίνο για την πρώτη αγωνιστική της Premier League, με τους Thiago Alcantara και Stefan Bajcetic να παίρνουν κανονικά μέρος στο πρόγραμμα της ομάδας, χωρίς να αντιμετωπίσουν κάποιο πρόβλημα.

Οι δύο μέσοι έχουν επιστρέψει στις προπονήσεις από το περασμένο Σάββατο, όμως δεν ήταν έτοιμοι για να πάρουν χρόνο συμμετοχής στο φιλικό της Δευτέρας στο Deepdale και μένει να δούμε αν θα ακολουθήσουν την υπόλοιπη αποστολή στο Λονδίνο την Κυριακή ή αν θα το κάνουν την επόμενη εβδομάδα στον εντός έδρας αγώνα με την Bournemouth.

Στο σημερινό ζέσταμα συμμετείχε και ο νεαρός αμυντικός, Luke Chambers, ο οποίος έχασε την προετοιμασία, λόγω τραυματισμού, ενώ ο Curtis Jones που είχε δεχθεί ένα χτύπημα στο φιλικό με την Darmstand, προπονήθηκε κανονικά.

Εκτός προπόνησης, για άγνωστο μέχρι στιγμής λόγο, έμεινε ο Darwin Nunez, ο οποίος πήρε κανονικά χρόνο συμμετοχής στο τελευταίο φιλικό της ομάδας.

Η απουσία του Ουρουγουανού από την προπόνηση δεν σημαίνει πάντως απαραίτητα πως αντιμετωπίζει κάποιον τραυματισμό, με την Liverpool ECHO να αναφέρει πως ο παίκτης έμεινε εκτός προγράμματος για τις ανάγκες μιας συνέντευξης στα media.

Οι παίκτες που προπονήθηκαν σήμερα:

Τερματοφύλακες: Alisson, Kelleher, Adrian, Jaros, Pitaluga

Αμυντικοί: Van Dijk, Konate, Matip, Gomez, Quansah, Alexander-Arnold, Robertson, Τσιμίκας, Chambers, Scanlon

Μέσοι: Mac Allister, Szoboszlai, Thiago, Jones, Elliott, Bajcetic, Clark, McConnell

Επιθετικοί: Salah, Gakpo, Diaz, Jota, Doak

Απουσία του Nunez από την προπόνηση.
Μοιραστείτε το!

Αφήστε μια απάντηση

Top
Social Media Auto Publish Powered By : XYZScripts.com