Είσαι εδώ
Home > HOMEPAGE HOT POSTS > Mac Allister: «Ξέρω ότι στους Red fans αρέσει το στυλ του Mascherano»

Mac Allister: «Ξέρω ότι στους Red fans αρέσει το στυλ του Mascherano»

Με ζωηρό καταφατικό κούνημα του κεφαλιού απάντησε ο Mac Allister, το νέο Νο10 των Κόκκινων όταν ρωτήθηκε για το αν θυμάται τον Javier Mascherano.

Και θυμήθηκε επίσης και εκείνα τα πρωινά που έπρεπε να ξυπνήσει πολύ νωρίς για να μπορέσει να παρακολουθήσει κάποιους αγώνες της Premier League, στην Αργεντινή.

«Ο Mascherano για μας είναι ένας μεγάλος παίκτης» είπε. «Ήταν εξαιρετικά σημαντικός για την Εθνική ομάδα, μεγάλη προσωπικότητα και φυσικά τον παρακολουθούσα.»

Αν και ο ίδιος διαφέρει σημαντικά σε χαρακτηριστικά με τον πρώην παίκτη των Κόκκινων, θέλει να μεταφέρει την ένταση και στο δικό του στυλ παιχνιδιού στο κέντρο της ομάδας, κάτι στο οποίο ο Mascherano είχε διαπρέψει στη διάρκεια της παραμονή του στο Anfield από το 2007 έως το 2010.
«Για να είμαστε δίκαιοι δεν είμαστε παρόμοιοι παίκτες» είπε. «Αλλά γνωρίζω ότι στον κόσμο της Liverpool, αρέσει αυτό το στυλ, μια μίξη από πολλά πράγματα. Προσπαθώ να είμαι καλός όταν έχω τη μπάλα στην κατοχή μου και δίνω πάντα τον καλύτερο εαυτό μου για να την πάρω από τον αντίπαλο. Αμυντικά, ελπίζω να κάνω λίγα από αυτά που έκανε ο Mascherano.» συνέχισε. «Ας μην ξεχνάμε ότι και ο Maxi Rodriguez είναι επίσης Αργεντίνος και ήταν σημαντικός παίκτης για τη Liverpool.»

Είναι γνωστή βέβαια η ικανότητα του Mac Allister να ανταποκριθεί σε αρκετούς ρόλους στον αγωνιστικό χώρο, ακόμα και σε αυτόν του μεσοαμυντικού στον οποίο είχε διαπρέψει ο Mascherano, αν και ο ίδιος πιστεύει πως μετά τις αρχικές συζητήσεις που είχε με τον Jurgen Klopp, ο πιο πιθανός ρόλος που θα του ανατεθεί είναι αυτός του Νο8.

«Είναι απλά μια θέση» είπε. «Όταν παίζεις ποδόσφαιρο και καταλαβαίνεις ποδόσφαιρο, μπορείς να παίξεις όπου θέλεις. Αυτό πιστεύω. Προσπαθώ να κατανοώ τα του ποδοσφαίρου καθημερινά και λίγο περισσότερο και νομίζω ότι αυτή η θέση μου ταιριάζει.»

Το στυλ παιχνιδιού αλλά και οι τακτικές που υιοθετούνται από την τεχνική ηγεσία των Κόκκινων αποτελούν κάτι πρωτόγνωρο για αυτόν, αλλά θεωρεί ότι αυτά ακριβώς ήταν και τα ελκυστικά κριτήρια που τον ώθησαν να υπογράψει το συμβόλαιο του με τους Κόκκινους.

«Παρακολουθώ αρκετά ποδόσφαιρο και γνωρίζω πως παίζει η ομάδα. Όλα βρίσκονται εδώ. Και νομίζω ότι είναι μια πραγματικά καλή ιδέα οι παίκτες να απολαμβάνουν όταν παίζουν ποδόσφαιρο, γιατί αυτό προσπαθούμε να πετύχουμε εδώ.»

«Ίσως το είδος του ποδοσφαίρου να μην είναι αυτό στο οποίο είχα συνηθίσει. Είναι αρκετά διαφορετικό από πλευράς τακτικής. Αλλά φυσικά ήρθα εδώ, αφού είχα μιλήσει ήδη με τον Jurgen Klopp και νομίζω ότι η ιδέα του να με ταιριάξει εδώ συμβαδίζει με το να ταιριάξω εγώ στην ιδέα του.»

«Εκτός αγωνιστικού χώρου όλα είναι υπέροχα. Και στον αγωνιστικό χώρο φυσικά χρειάζεται να μαθαίνω και να βελτιώνομαι σε κάποια πράγματα που είναι καινούρια για μένα. Νιώθω όμως πραγματικά ωραία, όπως ωραία ένιωσα και στους αγώνες που έπαιξα ως τώρα.» ολοκλήρωσε.

Mac Allister: «Ξέρω ότι στους Red fans αρέσει το στυλ του Mascherano»
Μοιραστείτε το!

Αφήστε μια απάντηση

Top
Social Media Auto Publish Powered By : XYZScripts.com