Είσαι εδώ
Home > HOMEPAGE HOT POSTS > Τι έκαναν οι δανεικοί παίχτης της Liverpool το Σαββατοκύριακο

Τι έκαναν οι δανεικοί παίχτης της Liverpool το Σαββατοκύριακο

Υπήρξε ένα αξέχαστο ντεμπούτο στο πρωτάθλημα για έναν δανεικό από τη Liverpool, ενώ ένας άλλος αναγκάστηκε να περιμένει για να ξεκινήσει την αγωνιστική του σεζόν.

Αρκετοί δανεικοί της Liverpool είχαν δράση τις τελευταίες ημέρες, καθώς η σεζόν 2023/24 ξεκίνησε για κάποιους το Σαββατοκύριακο.

Ήταν ένα αξέχαστο απόγευμα για τον Harvey Davies, καθώς κατέγραψε την πρώτη επαγγελματική εμφάνιση της καριέρας του για την Crewe στην εντός έδρας ισοπαλία 2-2 με τη Mansfield για την πρώτη αγωνιστική της League Two. Ο 19χρονος τερματοφύλακας υπέγραψε 12μηνο συμβόλαιο τον Ιούνιο για να τερματίσει τις εικασίες ότι θα μπορούσε να ανέβει επίπεδο ευθύνης για τους Reds αυτή τη σεζόν.

Η ομάδα του ήρθε από το 2-0 πίσω στο σκορ για να πάρει έναν βαθμό από την πρώτη της αναμέτρηση της σεζόν και ο Davies ανέβασε στο Instagram το «ντεμπούτο του στο πρωτάθλημα» για τον σύλλογο.

Αλλού, ο Calvin Ramsay έμεινε εκτός αποστολής της Preston North End για την εκτός έδρας ισοπαλία 1-1 με την Bristol City, λόγω έλλειψης αγωνιστικής ετοιμότητας, σύμφωνα με τον προπονητή Ryan Lowe. Ο Lowe πρόσθεσε ότι, ο αμυντικός είναι υποψήφιος για να ξεκινήσει στην αναμέτρηση του EFL Cup με τη Salford την Τρίτη, καθώς προσπαθεί να επιστρέψει σε ανταγωνιστικό επίπεδο μετά τον τραυματισμό στο γόνατο που υπέστη τον Φεβρουάριο.

Ο Fabio Carvalho αγωνίστηκε 45 λεπτά για την RB Leipzig, καθώς έφτασε σε φιλική νίκη με 3-0 επί της Las Palmas, ενώ ο Owen Beck ξεκίνησε τη σεζόν του στη σκωτσέζικη Premiership με 90 λεπτά συμμετοχής, καθώς η ομάδα του Dundee αναδείχθηκε ισόπαλη 1-1 στην έδρα της Motherwell.

Ο James Balagizi αναγκάστηκε να παρακολουθήσει από τον πάγκο την εκτός έδρας νίκη της Wigan με 2-1 στην έδρα της Derby, ενώ ο Adam Lewis γνώρισε την ήττα με 3-0 με τη Newport County στην έδρα της Accrington Stanley.

Τι έκαναν οι δανεικοί παίχτης της Liverpool το Σαββατοκύριακο
Μοιραστείτε το!

Αφήστε μια απάντηση

Top
Social Media Auto Publish Powered By : XYZScripts.com