Είσαι εδώ
Home > HOMEPAGE HOT POSTS > Phil Parsons: «Δεν θα πουλήσουμε περιουσιακά στοιχεία φθηνά»

Phil Parsons: «Δεν θα πουλήσουμε περιουσιακά στοιχεία φθηνά»

Έχουν περάσει σχεδόν δύο εβδομάδες από τότε που απορρίφθηκε η πρώτη προσφορά της Liverpool για τον Romeo Lavia και ενώ οι εξελίξεις κινούνται με ρυθμό σαλιγκαριού, τώρα μίλησε ο διευθύνων σύμβουλος της Southampton Phil Parsons.

Η επιδίωξη των Κόκκινων για τον 19χρονο έχει καταγραφεί επαρκώς, αλλά με τον σύλλογο να μην έχει πλησιάσει ακόμα την εκτίμηση της Southampton για 50 εκατομμύρια λίρες, ο μέσος παραμένει στο St Mary’s. Σύμφωνα με όσα έχουν διαρρεύσει, οι προσωπικοί όροι έχουν ήδη συμφωνηθεί, αλλά η ομάδα της Championship επιμένει για περισσότερα, και ο νέος διευθύνων σύμβουλος Phil Parsons εξήγησε γιατί «έμεινε σταθερός».

Ενώ δεν ασχολήθηκε άμεσα με την κίνηση της Liverpool για τον Lavia, ο Parsons δήλωσε στο BBC Radio Solent την Παρασκευή ότι είναι οικονομικά «σε καλή θέση» και έτσι, δεν χρειάζεται να πουλήσει «φθηνά».

«Έχουμε 30 και πλέον παίκτες ενώ δεν χρειαζόμαστε 30 και πλέον παίκτες», εξήγησε ο Parsons. «Στην πραγματικότητα είμαστε σε καλή θέση για να διασφαλίσουμε ότι τα οικονομικά ισορροπούν αρκετά καλά και χτυπιέσαι ουσιαστικά μετά όταν υποβιβάζεσαι. Μπορούμε να περιορίσουμε την ομάδα, μπορούμε να πουλήσουμε περιουσιακά στοιχεία, αν αυτό θέλουμε να κάνουμε. Δεν θα πουλήσουμε περιουσιακά στοιχεία φθηνά. Αυτός είναι ο λόγος για τον οποίο μείναμε σταθεροί σε μερικούς.

Θα αναπτύξουμε πολλούς παίκτες τα επόμενα χρόνια και θα υπάρξουν παίκτες που θα ενταχθούν σε συλλόγους της πρώτης τετράδας, αλλά δεν θα το κάνουμε αυτό με φτηνό κόστος, αλλά με το κανονικό κόστος».

Ο διευθύνων σύμβουλος της Southampton εξηγεί ότι δεν θα «πει απλά ναι σε οποιαδήποτε προσφορά που θα περάσει την πόρτα», καθώς ο σύλλογος της νότιας ακτής έρχεται «πρώτος».

«Η Southampton είναι ένας σπουδαίος σύλλογος και αν τα πας καλά στη Southampton και αξίζεις μια μετακίνηση, ίσως το εξετάσουμε», πρόσθεσε ο Parsons.

Η τελευταία προσφορά της Liverpool για τον Lavia, ύψους 41 εκατομμυρίων λιρών, συμπεριλαμβανομένων των πρόσθετων, απορρίφθηκε στις αρχές του μήνα και τις ημέρες που ακολούθησαν δεν έχει σημειωθεί θετική πρόοδος. Έχουμε ακούσει ότι οι Reds θα μπορούσαν να προχωρήσουν σε εναλλακτικούς στόχους, κάτι που όλα μοιάζουν με μέρος των παιχνιδιών στα οποία συμμετέχουν οι σύλλογοι κατά τη διάρκεια της θερινής περιόδου.

Αυτό που είναι ξεκάθαρο είναι ότι αν η Liverpool εάν θέλει να τον κάνει παίχτη της, θα πρέπει να βάλει τα χρήματα για να το κάνει.

Phil Parsons: «Δεν θα πουλήσουμε περιουσιακά στοιχεία φθηνά»
Μοιραστείτε το!

Αφήστε μια απάντηση

Top
Social Media Auto Publish Powered By : XYZScripts.com