Είσαι εδώ
Home > HOMEPAGE HOT POSTS > Η Liverpool έκρινε ως ακριβούς τους Thuram & van de Ven

Η Liverpool έκρινε ως ακριβούς τους Thuram & van de Ven

Ένα από τα πρώτα ονόματα που ακούστηκαν για τα μεταγραφικά της Liverpool, πριν καν ανοίξει η μεταγραφική περίοδος, ήταν εκείνο του Khephren Thuram της Nice.

Ο νεαρός άσος άρεσε πολύ στους Reds και στον Jürgen Klopp, με την ομάδα να τον έχει πολύ ψηλά στη λίστα της, πριν προχωρήσει στην απόκτηση των Alexis Mac Allister και Dominik Szoboszlai.

Με την πάροδο των εβδομάδων όμως, το ενδιαφέρον της ομάδας ολοένα και ατονούσε, ένα γεγονός που έχει μια συγκεκριμένη εξήγηση, σύμφωνα με τον Fabrizio Romano.

Ο Ιταλός ρεπόρτερ, μιλώντας στο Born ‘n Red στο YouTube, ανέφερε πως οι Reds έκριναν ως υπερβολικά ακριβό τον παίκτη και αποφάσισαν να μην προχωρήσουν την περίπτωση του, στρέφοντας την προσοχή του, σε άλλες πιο προσιτές λύσεις για την μεσαία τους γραμμή.

Η Nice κοστολογεί τον ποδοσφαιριστή περίπου στα €60 εκατομμύρια, ποσό που η Liverpool έκρινε ως υπέρογκο, όπως και τις απαιτήσεις του ίδιου του παίκτη.

Παρόμοια ήταν και η κατάληξη της περίπτωσης του Micky van de Ven, για τον οποίον και υπήρξε ενδιαφέρον από τους Reds στο ξεκίνημα της μεταγραφικής περιόδου, αποφασίζοντας ωστόσο να μην κινηθούν για να τον κάνουν δικό τους, όταν ενημερώθηκαν πως η Wolfsburg τον παραχωρεί με €50 εκατομμύρια και όχι με €30 εκατομμύρια, όπως εκτιμούσαν αρχικά.

Τελικά, ο Ολλανδός στόπερ θα συνεχίσει την καριέρα του στην Tottenham.

Η Liverpool δεν κινήθηκε για τον Micky van de Ven.
Μοιραστείτε το!

Αφήστε μια απάντηση

Top
Social Media Auto Publish Powered By : XYZScripts.com