Είσαι εδώ
Home > HOMEPAGE HOT POSTS > Μυθική πρόταση από Al Ittihad σε Salah – θέλει να μείνει ο Mo

Μυθική πρόταση από Al Ittihad σε Salah – θέλει να μείνει ο Mo

Ήταν μια εξέλιξη που περιμέναμε πως ήταν θέμα χρόνου να συμβεί. Σύμφωνα με δημοσιεύματα από τη Σαουδική Αραβία, η Al Ittihad προσφέρει μυθικό συμβόλαιο στον Mo Salah για τα επόμενα 2 χρόνια, θέλοντας να τον κάνει δικό της.

Όπως αναφέρει η ιστοσελίδα, Al-Riyadiah που αποκάλυψε το ενδιαφέρον της Al Ittihad για τον Fabinhi, η ομάδα που απέκτησε πριν μια εβδομάδα τον Βραζιλιάνο, προσέγγισε και τον Mo Salah, προσφέροντας του, συμβόλαιο ύψους £155 εκατομμυρίων για τα επόμενα δύο χρόνια.

Ένα τέτοιο συμβόλαιο θα έβαζε τον Αιγύπτιο ανάμεσα στους πιο ακριβοπληρωμένους ποδοσφαιριστές του Saudi Pro League, μαζί με τους Cristiano Ronaldo και Karim Benzema.

Παράλληλα, η Al Ittihad φέρεται να είναι έτοιμη να προσφέρει και £60 εκατομμύρια στη Liverpool, για να αγοράσει τον παίκτη, δηλαδή £20 εκατομμύρια περισσότερα από αυτά που έδωσε για την απόκτηση του Fabinho.

Πρόκειται για ένα πολύ μικρό χρηματικό ποσό, ειδικότερα αν κρίνουμε από το status του Αιγύπτιου επιθετικού του στο παγκόσμιο ποδοσφαίρου, αλλά και την κατάσταση στην οποία βρίσκεται, καθώς και τα όσα είναι ικανός να προσφέρει στο κορυφαίο επίπεδο.

Ο 31χρονος άσος φαίνεται πάντως πως είναι αρνητικός σε μια μετακίνηση στη Σαουδική Αραβία, όπως ανέφερε ο Αιγύπτιος δημοσιογράφος, Ismael Mahmoud στο Twitter, τονίζοντας παράλληλα πως πρόθεση του Mo είναι να παραμείνει για τουλάχιστον έναν ακόμη χρόνο στην Ευρώπη, ενώ και η Liverpool δεν έχει φυσικά πρόθεση να τον παραχωρήσει.

Για το θέμα και την πρόταση, τοποθετήθηκε και ο εκπρόσωπος του Mo Salah, Ramy Abbas Issa στο Twitter, γράφοντας:

“ Αν σκεφτόμασταν να φύγουμε από την Liverpool φέτος, δεν θα ανανεώναμε το συμβόλαιο το περασμένο καλοκαίρι. Ο Mohamed παραμένει αφοσιωμένος στη Liverpool. ”

Αρνητικός για μετακίνηση στη Σαουδική Αραβία ο Mo Salah.
Μοιραστείτε το!

Αφήστε μια απάντηση

Top
Social Media Auto Publish Powered By : XYZScripts.com