Είσαι εδώ
Home > HOMEPAGE HOT POSTS > Η Liverpool ψάχνει δύο μέσους

Η Liverpool ψάχνει δύο μέσους

Απέχουμε μόλις μια εβδομάδα από την έναρξη της Premier League και η Liverpool εξακολουθεί να προσπαθεί να κλείσει τα κενά του ρόστερ της, αναζητώντας για δύο τουλάχιστον μέσους, μέχρι το τέλος του μήνα.

Όπως ανέφερε η Melissa Reddy, αλλά και ο Fabrizio Romano, σε μια ιδανική κατάσταση, οι Reds θα ήθελαν να αποκτήσουν δύο μέσους, εκ των οποίων ο ένας θα είναι αμυντικός χαφ και στην ουσία θα καλύψει το κενό που δημιουργήθηκε με την αποχώρηση του Fabinho.

Σύμφωνα πάντως με τον Romano, δεν είναι βέβαιο πως θα καταφέρουν τελικά οι Reds να αποκτήσουν τα δύο χαφ που επιθυμούν, καθώς δεν είναι ξεκάθαρο αν θα έχουν το απαιτούμενο budget μετά την πρώτη μεταγραφή που θα κάνουν, αλλά και του χρόνου που απομένει μέχρι τη λήξη της καλοκαιρινής μεταγραφικής περιόδου.

Η ομάδα έχει μπροστά της 3 εβδομάδες και θα πρέπει να ανεβάσει στροφές, αν θέλει να αποκτήσει τα χαφ που έχει ανάγκη και έχει ζητήσει ο Jürgen Klopp, πριν την πώληση των Fabinho και Jordan Henderson στη Σαουδική Αραβία.

Στην κορυφή της λίστας βρίσκεται πάντα ο Romeo Lavia, με τις συζητήσεις ανάμεσα σε Liverpool και Southampton να συνεχίζονται και τους Reds να αναμένεται να επανέλθουν με μια τρίτη και τελευταία πρόταση, μέσα στην ερχόμενη εβδομάδα.

Αν ούτε η τρίτη πρόταση έχει αποτέλεσμα, τότε οι Reds θα στρέψουν την προσοχή τους σε άλλες περιπτώσεις, όπως εκείνη του Andre της Fluminense, που επίσης όμως δεν είναι εύκολη, λόγω των προθέσεων της Βραζιλιάνικης ομάδας.

Η αναζήτηση για μέσους συνεχίζεται για τη Liverpool.
Μοιραστείτε το!

Αφήστε μια απάντηση

Top
Social Media Auto Publish Powered By : XYZScripts.com