Είσαι εδώ
Home > HOMEPAGE HOT POSTS > Ο Russell Martin παραδέχεται ότι η συμφωνία με τον Lavia «σέρνεται»

Ο Russell Martin παραδέχεται ότι η συμφωνία με τον Lavia «σέρνεται»

Με τη Liverpool να έχουν απορριφθεί αμέσως δύο προσφορές της από τη Southampton για τον Romeo Lavia, ο προπονητής των Saints Russell Martin, παραδέχτηκε ότι η συμφωνία «σέρνεται».

Έχουν περάσει σχεδόν 10 ημέρες από τότε που η αρχική προσφορά των 37 εκατομμυρίων λιρών της Liverpool για τον Lavia απορρίφθηκε από τη Southampton και παρά την υποβολή προσφοράς 4 εκατομμυρίων λιρών επιπλέον, οι σύλλογοι εξακολουθούν να βρίσκονται σε αδιέξοδο για το μέλλον του παίκτη.

Όπως έχει διαρρεύσει, οι προσωπικοί όροι έχουν συμφωνηθεί με τον 19χρονο, αλλά οι Reds εξακολουθούν να μην πλησιάζουν το ζητούμενο τίμημα των £50 εκατομμυρίων της Southampton. Ερωτηθείς για την κατάσταση στη συνέντευξη Τύπου πριν από τον αγώνα για την έναρξη του Πρωταθλήματος της Παρασκευής εκείνος Εξήγησε: «Τόσο [ο Lavia όσο και ο James Ward-Prowse] θα παίξουν αύριο το βράδυ ως έχει, δεν ξέρω αν θα αλλάξει κάτι από τώρα και τότε. Πιστεύω ότι θα είναι παίκτες της Southampton μέχρι το τέλος του μεταγραφικού παραθύρου; δεν έχω ιδέα. Αυτό που ελπίζω και αυτό που σκέφτομαι είναι πιθανώς πολύ διαφορετικά».

Αυτό ακούγεται θετικό για τη Liverpool, αλλά τα πρόσθετα σχόλιά του υποδηλώνουν ότι η Southampton δεν θα ήταν διατεθειμένη να χωρίσει εύκολα τους δρόμους της με τον Lavia.

«Ωστόσο, θα ήταν άσκοπο να βγω και να πω ότι πιστεύω πως θα είναι εδώ ή όχι, γιατί τελικά δεν έχω κανέναν έλεγχο σε αυτό πραγματικά», συνέχισε ο Μartin. «Εάν δεν είναι και οι δύο εδώ κάποια στιγμή ή ένας από τους δύο δεν είναι, θα είναι επειδή ο σύλλογος και ο παίκτης είχαν και οι δύο κάτι που είναι ωφέλιμο για όλους. Νομίζω ότι αυτός είναι ο λόγος που έχει διαρκέσει τόσο πολύ μέχρι τώρα και νομίζω ότι μπορεί να συνεχίσει να τραβάει.»

Το κομμάτι της αναμονής ότι «μπορεί να συνεχίσει να καθυστερεί» είναι ιδιαίτερα ανησυχητικό, δεδομένου ότι ο εναρκτήριος αγώνας πρωταθλήματος της Liverpool είναι λίγο περισσότερο από μια εβδομάδα μακριά και ο σύλλογος δεν έχει διαθέσιμο μέσο που να κρατά φυσικό.

Ο Μartin φαίνεται να έχει χάσει τουλάχιστον τον ένα ή και τους δύο από τους Ward-Prowse και Lavia, αλλά η Liverpool πρέπει ακόμα να αυξήσει την προσφορά της σύντομα, διαφορετικά μπορεί να θέσει σε κίνδυνο την έναρξη της σεζόν.

Ο Russell Martin παραδέχεται ότι η συμφωνία με τον Lavia «σέρνεται»
Μοιραστείτε το!

Αφήστε μια απάντηση

Top
Social Media Auto Publish Powered By : XYZScripts.com