Είσαι εδώ
Home > HOMEPAGE HOT POSTS > Σε συζητήσεις με West Ham για τον Amara Nallo η Liverpool

Σε συζητήσεις με West Ham για τον Amara Nallo η Liverpool

Η Liverpool βρίσκεται σε συζητήσεις για την απόκτηση του κεντρικού αμυντικού των Ακαδημιών της West Ham Utd, Amara Nallo.

Σύμφωνα με δημοσιεύματα στην Αγγλία, οι Reds ελπίζουν να κλείσουν μια συμφωνία για τον 16χρονο αμυντικό, ο οποίος εμφανίστηκε στην U18 Premier League την περασμένη σεζόν. Η κίνησή τους για τον Nallo δεν είναι τόσο προχωρημένη όσο αυτή για τον Trey Nyoni, ο οποίος όπως έγινε γνωστό την Δευτέρα, είναι κοντά στην ολοκλήρωση της μετεγγραφής του από τη Leicester City.

Ωστόσο, υπάρχει αισιοδοξία ότι οι τάξεις των νέων της Liverpool, θα ενισχυθούν περαιτέρω με την απόκτηση του αμυντικού των Hammers. Ο Νallo κέρδισε ένα νέο συμβόλαιο με τη West Ham τον Μάιο και η ομάδα του Λονδίνου είναι βέβαιο ότι θα ζητήσει μια σχετικά μεγάλη αμοιβή. Αλλά αυτό είναι απίθανο να αποδειχθεί εμπόδιο για τους Reds, δεδομένης της πρόσφατης εστίασης τους στις μετεγγραφές των Βρετανών νέων.

Αν τελικά υπογράψει ο Nallo, θα «κάνει παρέα» στους Nyoni και Harvey Owen, με τον δεύτερο να έρχεται από τη Wolves, ως υψηλού προφίλ προσθήκη στην Ακαδημία της Liverpool αυτό το καλοκαίρι. Ο σύλλογος ακολούθησε παρόμοια προσέγγιση με την πρόσφατη απόκτηση των Bobby Clark και Ben Doak, οι οποίοι άρχισαν να έχουν αντίκτυπο σε επίπεδο πρώτης ομάδας αυτό το καλοκαίρι.

Ο Doak μετεγγράφηκε από τη Celtic σε μια συμφωνία αξίας 600.000 λιρών το περασμένο καλοκαίρι και πλέον δείχνει να έχει εδραιωθεί ως επιλογή για την πρώτη ομάδα. Ο Clark εν τω μεταξύ, έδειξε πολλά υποσχόμενα σημάδια κατά τη διάρκεια της προετοιμασίας της σεζόν και ότι μπορεί να αξιοποιήσει την συμμετοχή του στην πρόσφατη καλοκαιρινή προετοιμασία, αφού μετεγγράφηκε από τη Newcastle για 1,5 εκατομμύρια £ το 2021.

Εάν τελικά αποκτηθεί ο Nallo, είναι πιθανό να ξεκινήσει τη δράση του στη Liverpool στους κάτω των 18 ετών.

Σε συζητήσεις με West Ham για τον Amara Nallo η Liverpool
Μοιραστείτε το!

Αφήστε μια απάντηση

Top
Social Media Auto Publish Powered By : XYZScripts.com