Είσαι εδώ
Home > HOMEPAGE HOT POSTS > Nicol: «Δεν πρόκειται να κερδίσει τίποτα η Liverpool με Jones στο κέντρο»

Nicol: «Δεν πρόκειται να κερδίσει τίποτα η Liverpool με Jones στο κέντρο»

Φιλική προειδοποίηση έστειλε ο πρώην θρυλικός αμυντικός των Κόκκινων, Steve Nicol στους Κόκκινους όσο αφορά τον Curtis Jones.

O Steve Nicol, ο οποίος εργάζεται για το ESPN, μιλώντας για την χαοτική κατάσταση στο κέντρο της ομάδας του, δήλωσε ότι ο Jurgen Klopp ήταν ενήμερος για τις αλλαγές που έπρεπε να γίνουν στη μεσαία γραμμή με 4 παίκτες ήδη έτοιμους να αποχωρήσουν με τη λήξη του συμβολαίου τους.

Οι Alexis Mac Allister και Szoboszlai αποκτήθηκαν σύμφωνα με τον Nicol για να καλύψουν τα κενά των Naby Keita και Alex Oxlade-Chamberlain.

Η τεράστια επίδραση όμως των συμβολαίων που προσφέρουν οι ομάδες της Σαουδικής Αραβίας αποδυνάμωσαν σε πολύ μεγάλο βαθμό την μεσαία γραμμή των Κόκκινων- με την αποχώρηση των Jordan Henderson και Fabinho και η μοναδική εναλλακτική επιλογή, αυτή του Romeo Lavia δεν πρόκειται να καλύψει την αποχώρηση δύο παικτών επιπέδου Champions League.

Είναι πιθανόν βέβαια οι μικρότεροι σε ηλικία παίκτες των Κόκκινων να αναλάβουν μεγαλύτερους ρόλους αυτή τη σαιζόν. Σύμφωνα όμως με τον Nicol αν ο Curtis Jones αναλάβει τη θέση του μεσοαμυντικού δεν πρόκειται να κερδίσει κανένα τρόπαιο η Liverpool.

«Αν η Liverpool θέλει να ανταγωνιστεί για την Premier League ή για μια θέση στο Champions League ή να κερδίσει κάποιο άλλο τρόπαιο, χρειάζονται κάποιον που θα παίξει από την πρώτη μέρα και θα κάνει τη δουλειά.» είπε ο Nicol. «Δεν μπορεί να περιμένουν από τον Romeo Lavia να γίνει καλύτερος ή από τον Curtis Jones να καλύψει το κενό. Έχουν ένα πολύ μεγάλο πρόβλημα τώρα.» ολοκλήρωσε.

Ο Jones ετοιμάζεται από την πλευρά του για μια μεγάλη σαιζόν με τη φανέλα των Κόκκινων και ελπίζει να ξεκινήσει σε όσο το δυνατόν περισσότερους αγώνες. Δεν είναι όμως μεσοαμυντικός και η πρόκληση θα είναι τεράστια γι’ αυτόν να παίξει σε αυτόν τον ρόλο.

Αν συμπεριλάβουμε την πιθανή προώθηση στο κέντρο του Trent Alexander-Arnold ,ο παίκτης που θα παίξει δίπλα του θα πρέπει να διαθέτει πολύ μεγάλη εμπειρία και ο Curtis Jones δεν πληροί καμία προϋπόθεση σύμφωνα με τον Steve Nicol.

Nicol: «Δεν πρόκειται να κερδίσει τίποτα η Liverpool με Jones στο κέντρο»
Μοιραστείτε το!

Αφήστε μια απάντηση

Top
Social Media Auto Publish Powered By : XYZScripts.com