Είσαι εδώ
Home > HOMEPAGE HOT POSTS > Klopp: «Θα μας λείψει ο Fabinho»

Klopp: «Θα μας λείψει ο Fabinho»

Ο Fabinho από το βράδυ της Δευτέρας αποτελεί και επίσημα παρελθόν από την ομάδα, αφού ανακοινώθηκε από την Al Ittihad για τα επόμενα τρία χρόνια, με τον Jürgen Klopp να τον αποχαιρετά με ξεχωριστές του δηλώσεις στην ιστοσελίδα του συλλόγου.

Ο Fab αποτέλεσε βασικότατο κομμάτι της ομάδας από το 2018 ως το 2023, βοηθώντας τον Γερμανό τεχνικό και την ομάδα του να παίξουν με ελευθερία το παιχνίδι τους, όπως δήλωσε ο ίδιος.

Στις δηλώσεις του ανέφερε: 

“ Ο Fab ήταν για τόσο καιρό η ασφάλεια που είχαμε λίγο πολύ στη μεσαία γραμμή. Μας έδινε πάντα την ελευθερία να παίζουμε με αυτόν τον τρόπο. ”

“ Συμμετείχε και στην ανάπτυξη μας κατά καιρούς επίσης, αλλά του άρεσε να είναι ο χόουβερ για την ομάδα, του άρεσε να κάνει όλη τη βρώμικη δουλειά για την ομάδα. ”

“ Μαζί με τους κεντρικούς χαφ, όταν και οι δύο πλάγιοι μπακ πετούσαν δεξιά και αριστερά, όλοι οι επιθετικοί, όλοι οι χαφ κάπου και μετά μόνο ο Fab και οι δύο κεντρικοί χαφ, ήταν κάπως έτσι: «Ω, εντάξει, αν χάσουμε την μπάλα. , υπάρχουν ακόμα μερικοί παίκτες τουλάχιστον που μπορούν να το φτιάξουν.»Και ήταν τεράστιος σε αυτό. ”

“ Και ναι, θα μας λείψει ο Fab – αλλά ο Fab θα είναι καλά, θα είμαστε καλά και θα είμαστε πάντα ευγνώμονες ο ένας στον άλλον. Αυτό είναι, για μένα, πολύ σημαντικό στη ζωή. Οπότε ό,τι καλύτερο, φίλε μου, και ελπίζω να σε δούμε σύντομα. ”

Ο Fabinho με το FA Cup.
Μοιραστείτε το!

Αφήστε μια απάντηση

Top
Social Media Auto Publish Powered By : XYZScripts.com