Είσαι εδώ
Home > HOMEPAGE HOT POSTS > Επαφή με Fluminense για τον Andre

Επαφή με Fluminense για τον Andre

Εναλλακτικές λύσεις για την θέση του αμυντικού χαφ αρχίζει να εξετάζει η Liverpool και εκείνη που έχει ξεχωρίσει μέχρι στιγμής, είναι του Andre της Fluminense.

Οι Reds ενδιαφέρονται σοβαρά για την απόκτηση του και ήρθαν την Τρίτη σε επαφή με την Βραζιλιάνικη ομάδα, ώστε να ενημερωθούν για το αν παραχωρείται, με την απάντηση όμως που έλαβαν να μην είναι ενθαρρυντική, όσο αφορά το παρόν.

Όπως μεταδίδουν τα μέσα στη Βραζιλία και επιβεβαιώνουν εκείνα του Merseyside, η Fluminense είναι ναι μεν πρόθυμη να αποχωριστεί τον παίκτη, αλλά τον Δεκέμβριο και όχι το καλοκαίρι, καθώς θέλει πρώτα να ολοκληρωθεί η σεζόν της στο πρωτάθλημα που βρίσκεται ήδη σε εξέλιξη.

Η Fluminense δέχεται να συμφωνήσει από τώρα την μεταγραφή με τους Reds, με ένα ποσό που θα κυμανθεί από τα €20 εκατομμύρια ως τα €25 εκατομμύρια και να μετακινηθεί ο 22χρονος στην Αγγλία τον χειμώνα.

Στην χώρα του καφέ προσθέτουν όμως πως αν ο Klopp θέλει από τώρα τον παίκτη, τότε θα πρέπει η Liverpool να πληρώσει την ρήτρα του, ύψους €40 εκατομμυρίων, κάτι που πολύ δύσκολα θα συμβεί από τους Reds.

Οι διαπραγματεύσεις ανάμεσα στους δύο συλλόγους αναμένεται να ξεκινήσουν άμεσα, όμως όπως σημειώνουν και στη Βραζιλία, δεν θα είναι εύκολες, αφού η Fluminense είναι ξεκάθαρη ως προς τις προθέσεις της και θα μείνει σταθερή σε αυτές.

Ο Andre αρέσει αλλά η Fluminense στέκεται εμπόδιο.
Μοιραστείτε το!

Αφήστε μια απάντηση

Top
Social Media Auto Publish Powered By : XYZScripts.com