Είσαι εδώ
Home > HOMEPAGE HOT POSTS > Δεν ξεπέρασε τα 41 εκ. και απορρίφθηκε η νέα πρόταση για Lavia

Δεν ξεπέρασε τα 41 εκ. και απορρίφθηκε η νέα πρόταση για Lavia

Η Liverpool έκανε τη δεύτερη της κίνηση για την απόκτηση του Romeo Lavia, καταθέτοντας δεύτερη πρόταση, η οποία όμως δεν ξεπέρασε £41 εκατομμύρια, μαζί με τα μπόνους, όπως αναφέρουν οι τελευταίες πληροφορίες από το Νησί.

Οι Reds θέλουν να κάνουν δικό τους, τον ποδοσφαιριστή, χωρίς όμως να πληρώσουν στην Southampton τα £50 εκατομμύρια που ζητά, έχοντας ως σύμμαχο τον ίδιο τον Βέλγο, ο οποίος θέλει να αγωνιστεί στο Anfield με τα χρώματα της ομάδας.

Η Southampton ωστόσο απέρριψε χωρίς δεύτερη σκέψη και τη δεύτερη πρόταση, καθώς θεωρεί πως ο παίκτης αξίζει τα £50 εκατομμύρια που τον κοστολογεί και θα καταφέρει να τον παραχωρήσει στην τιμή που θέλει εκείνη.

Η Liverpool δεν είναι διατεθειμένη να δώσει το συγκεκριμένο ποσό για τον νεαρό και θα στρέψει το βλέμμα της σε εναλλακτικές περιπτώσεις, αν οι οικονομικές απαιτήσεις των Saints δεν πέσουν από τα £50 εκατομμύρια.

Όλα δείχνουν πως οι οριστικές εξελίξεις στην υπόθεση του παίκτη θα συμβούν μέχρι το τέλος της τρέχουσας εβδομάδες και θα έχουμε ένα αίσιο ή όχι τέλος, με τους Reds να θεωρούν πάντως ότι θα κάνουν δικό τους, τον 19χρονο χαφ.

Ο Βέλγος στο μεταξύ προπονείται κανονικά με τους Saints και αγωνίστηκε το Σάββατο σε φιλικό παιχνίδι.

O Romeo Lavia θέλει να έρθει στη Liverpool. 
Μοιραστείτε το!

Αφήστε μια απάντηση

Top
Social Media Auto Publish Powered By : XYZScripts.com