Είσαι εδώ
Home > HOMEPAGE HOT POSTS > Ο Klopp δείχνει στον Nunez τον τρόπο για περισσότερο χρόνο συμμετοχής

Ο Klopp δείχνει στον Nunez τον τρόπο για περισσότερο χρόνο συμμετοχής

Ο Jurgen Klopp είπε στον Darwin Nunez τι πρέπει να κάνει για να κερδίσει τη θέση του στην ομάδα την επόμενη σεζόν, αφού ο επιθετικός πέτυχε το 4ο γκολ του το καλοκαίρι.

Η Liverpool επικράτησε με 4-0 της Leicester στο τρίτο φιλικό της προετοιμασίας και πρώτο στη Σιγκαπούρη, με τον Nunez να ανοίγει το σκορ μετά από 30 λεπτά. Ακολούθησαν γκολ από τους έφηβους Bobby Clark και Ben Doak, ενώ ο Diogo Jota ήταν επίσης στο φύλλο αγώνα, καθώς οι Reds σημείωσαν τέσσερα γκολ για τρίτη συνεχόμενη αγωνιστική.

Μιλώντας μετά το παιχνίδι, ο προπονητής εξήγησε ότι η «ετοιμότητα στην άμυνα» θα είναι το κλειδί για να διεκδικήσει ο Nunez χρόνο συμμετοχής την επόμενη σεζόν, καθώς θα παλεύει με τους Cody Gakpo, Luis Diaz, Mohamed Salah και Jota για μια θέση στην πρώτη τριάδα.

«Μερικές φορές χρειάζεται περισσότερος χρόνος, έτσι είναι. Τα σημάδια που έδειξε ο Darwin την περασμένη σεζόν ήταν πολύ καλά. Αλλά οι τραυματισμοί και η κόκκινη κάρτα δεν βοήθησαν στην αρχή», εξήγησε το αφεντικό. «Το εισιτήριο για την ομάδα θα είναι η ετοιμότητα στην άμυνα. Δεν έχω ακούσει ποτέ για μια ομάδα να είναι πραγματικά επιτυχημένη με τσαπατσούλικη άμυνα. Δεν συμβαίνει αυτό».

Ο Nunez βρίσκεται σε εξαιρετική φόρμα σκοραρίσματος αυτό το καλοκαίρι, έχοντας καταγράψει τέσσερα γκολ σε μόλις 135 λεπτά ποδοσφαίρου προετοιμασίας. Ο Klopp πρόσθεσε ότι όλοι οι επιθετικοί του θα πρέπει να κάνουν το καθήκον τους μακριά από το τέρμα, αν θέλουν να εξασφαλίσουν μια σταθερή θέση μπροστά την επόμενη σεζόν.

«Το ίδιο ισχύει και για τον Darwin και όλους τους άλλους επιθετικούς. Γνωρίζω τα πάντα για την ποιότητα που έχουν και πρέπει να κάνουν και τα δύο, να αμύνονται και να επηρεάζουν σε όλες τις επιθετικές καταστάσεις«, συνέχισε. «Ήταν καλός. Μπορείτε να δείτε ότι είναι πολύ χρήσιμος – ταχύτητα και ένας τυπικός σκόρερ, που είναι εκεί, το μυρίζεται και το τελειώνει. Στην προπόνηση, φαίνεται πολύ καλός. Το ότι είναι σε φόρμα βοηθάει. Τώρα, άλλα δύο παιχνίδια και μετά η Chelsea και θα δούμε».

Οι Κόκκινοι στρέφουν τώρα την προσοχή τους στην Bayern Munich την Τετάρτη, πριν επιστρέψουν στην Αγγλία για να ολοκληρώσουν την προετοιμασία τους για το 2023/24 στο Deepdale απέναντι στην Darmstadt στις 7 Αυγούστου.

Ο ανταγωνισμός για τις θέσεις θα είναι έντονος την επόμενη σεζόν με την αμηχανία του πλούτου που διαθέτει ο Klopp μπροστά, αλλά τα πρώτα σημάδια δείχνουν ότι ο Ουρουγουανός είναι ικανός να βάλει τον εαυτό του σταθερά στο κάδρο.

Ο Klopp δείχνει στον Nunez τον τρόπο για περισσότερο χρόνο συμμετοχής
Μοιραστείτε το!

Αφήστε μια απάντηση

Top
Social Media Auto Publish Powered By : XYZScripts.com