Είσαι εδώ
Home > HOMEPAGE HOT POSTS > Ανοιχτός σε μόνιμη αποχώρηση από την Liverpool ο Sepp van den Berg

Ανοιχτός σε μόνιμη αποχώρηση από την Liverpool ο Sepp van den Berg

Ο Sepp van den Berg δεν έχει αποκλείσει το ενδεχόμενο να αποχωρήσει οριστικά από το Anfield αυτό το καλοκαίρι, με τις φήμες να κάνουν λόγο για οψιόν αγοράς από την ομάδα που έχει δανειστεί.

Ο αμυντικός εντάχθηκε στη Mainz με συμφωνία 12 μηνών, αφού η προσωρινή του θητεία στη Schalke την περασμένη σεζόν παρεμποδίστηκε από τραυματισμούς. Η πρώην ομάδα του Jurgen Klopp άφησε να εννοηθεί νωρίτερα αυτό το μήνα το ενδεχόμενο να παραμείνει ο Sepp van den Berg στην Bundesliga και μετά τον δανεισμό του για μια σεζόν, προσθέτοντας ότι οι όροι μεταξύ των συλλόγων θα παραμείνουν «αδιευκρίνιστοι» προς το παρόν.

Η Bild ανέφερε έκτοτε ότι ο 21χρονος δεν είναι αντίθετος στην ιδέα να μετατρέψει τον δανεισμό του από τη Liverpool σε κάτι πιο μακροπρόθεσμο.
Έχοντας ήδη βιώσει έναν χρόνο στην κορυφαία κατηγορία της Γερμανίας, ο Van den Berg παραδέχθηκε ότι «μπορεί να φανταστεί» την παραμονή του στη Mainz για περισσότερο χρόνο από τον ένα που έχει συμφωνηθεί μέχρι στιγμής και ότι είναι «δύσκολο» να εξασφαλίσει τακτικό χρόνο συμμετοχής στο Anfield.

«Μου αρέσει η Γερμανία και η Bundesliga. Φυσικά μπορώ να φανταστώ ότι δεν θα μείνω στη Mainz μόνο για μία σεζόν», δήλωσε ο κεντρικός αμυντικός στο γερμανικό δημοσίευμα. «Η Liverpool είναι ένας μεγάλος σύλλογος, ίσως ο μεγαλύτερος στον κόσμο. Αλλά την ίδια στιγμή, είναι επίσης δύσκολο να επιβληθείς εκεί».

Η Bild ανέφερε επίσης νωρίτερα αυτό το μήνα ότι η συμφωνία για να έρθει ο Van den Berg στην ομάδα με τη μορφή δανεισμού έχει και οψιόν αγοράς. Αυτό σημαίνει ότι η γερμανική ομάδα έχει την επιλογή να υπογράψει τον Ολλανδό σε μόνιμη βάση σε περίπτωση που ο τελευταίος δανεισμός του είναι επιτυχημένος.

Ο Van den Berg έχει πραγματοποιήσει μόλις τέσσερις συμμετοχές με τη Liverpool, όλες στις εγχώριες διοργανώσεις κυπέλλου κατά τη διάρκεια της σεζόν 2019/20 που κατέκτησε τον τίτλο.

Αυτό το καλοκαίρι υπέστη ένα ακόμη πλήγμα τραυματισμού που έθεσε σε αμφιβολία τα μελλοντικά του σχέδια, αλλά κατάφερε να εξασφαλίσει έναν τρίτο δανεισμό που θα ακολουθούσε τα προηγούμενα βήματά του στη Schalke και την Preston.

Ο κεντρικός αμυντικός φαίνεται να έχει αναρρώσει πλήρως από τη μυϊκή ρήξη που υπέστη κατά τη διάρκεια του Euro U21 με την Ολλανδία, με τη Mainz να επιβεβαιώνει στην επίσημη ιστοσελίδα της ότι επέστρεψε στις προπονήσεις με τους νέους του συμπαίκτες. Ο αμυντικός θα επιστρέψει στην Bundesliga ελπίζοντας σε ένα καθαρό πιστοποιητικό υγείας, προκειμένου να ξεκινήσει και πάλι την καριέρα του, είτε στο Anfield είτε αλλού.

Ανοιχτός σε μόνιμη αποχώρηση από την Liverpool ο Sepp van den Berg
Μοιραστείτε το!

Αφήστε μια απάντηση

Top
Social Media Auto Publish Powered By : XYZScripts.com