Είσαι εδώ
Home > HOMEPAGE HOT POSTS > Επίσημα πλέον υπαρχηγός της ομάδας ο Trent Alexander-Arnold

Επίσημα πλέον υπαρχηγός της ομάδας ο Trent Alexander-Arnold

Ο Trent Alexander-Arnold ορίστηκε επίσημα ως ο νέος υπαρχηγός των Κόκκινων και τα νέα δόθηκαν κατά τη διάρκεια μιας ανοιχτής προπόνησης στη Νοτιοανατολική Ασία.

Ο σύλλογος ανακοίνωσε τη νέα δομή ηγεσίας που θα τεθεί σε ισχύ την επόμενη σεζόν μετά τις αποχωρήσεις των Jordan Henderson και James Milner αυτό το καλοκαίρι. Όπως αναμενόταν από τους περισσότερους, ο Virgil van Dijk θα πάρει το περιβραχιόνιο από την αρχή της περιόδου 2023/24, ενώ το παιδί της πόλης Alexander-Arnold θα γίνει ο υπαρχηγός της Liverpool.

Πρόκειται για ένα σημαντικό βήμα προς τα πάνω για τον νεαρό Scouser, ο οποίος έχει αποτελέσει μέρος της ηγετικής ομάδας της ομάδας μαζί με τον συμπαίκτη του Andy Robertson, τα τελευταία χρόνια. Ο 24χρονος ανακάλυψε τα νέα κατά τη διάρκεια της ανοιχτής προπόνησης της ομάδας στη Σιγκαπούρη, όπου ο Jurgen Klopp αγκάλιασε τον δεξιό του μπακ και περιέγραψε τον ρόλο του στην ιεραρχία μεταξύ των συναδέλφων του.

Ο Robertson, ο Mohamed Salah και ο Alisson ήταν μεταξύ των πιθανών επιλογών για την κενή θέση του υπαρχηγού, αλλά το νούμερο 66 της Liverpool πήρε το προβάδισμα στο δρόμο για να γίνει σχεδόν σίγουρα ο πλήρης αρχηγός τα επόμενα χρόνια. Ο Alexander-Arnold έχει μιλήσει στο παρελθόν, για την επιθυμία του να ακολουθήσει τα βήματα του Steven Gerrard στην αρχηγία της ομάδας ως Scouser και η τελευταία του προαγωγή στην ευθύνη τον φέρνει ένα βήμα πιο κοντά σε αυτό το όνειρο.

Ο Van Dijk έχει συνήθως ηγηθεί της ομάδας στην απουσία των συνηθισμένων ηγετών του Klopp και έχει ηγηθεί της ομάδας σποραδικά καθ’ όλη τη διάρκεια του καλοκαιριού, καθώς ο προπονητής έχει εναλλάξει την ομάδα του στα φιλικά προετοιμασίας. Πρόκειται για τη μεγαλύτερη αλλαγή στην ηγεσία του συλλόγου στην πρόσφατη ιστορία, με το περιβραχιόνιο του αρχηγού να έχει αλλάξει χέρια μόνο δύο φορές τα τελευταία 20 χρόνια μέχρι τώρα.

Ο Van Dijk και ο Alexander-Arnold θα ελπίζουν ότι μπορούν να επαναλάβουν την επιτυχία που σημειώθηκε όσο ο Henderson και ο Milner ήταν στους ρόλους, μια περίοδος που περιελάμβανε θριάμβους σε Champions League, Premier League, FA Cup, League Cup, Super Cup και Παγκόσμιο Κύπελλο Συλλόγων.

Επίσημα πλέον υπαρχηγός της ομάδας ο Trent Alexander-Arnold
Μοιραστείτε το!

Αφήστε μια απάντηση

Top
Social Media Auto Publish Powered By : XYZScripts.com