Είσαι εδώ
Home > HOMEPAGE HOT POSTS > Συνεχίζει την αναζήτηση η Liverpool πέρα του Romeo Lavia

Συνεχίζει την αναζήτηση η Liverpool πέρα του Romeo Lavia

Η πιθανή μετεγγραφή του Romeo Lavia δεν θα σήμαινε απαραίτητα το τέλος των δραστηριοτήτων της Liverpool αυτό το καλοκαίρι, σύμφωνα με πρόσφατα δημοσιεύματα.

Οι Reds έχουν ήδη φέρει τους Alexis Mac Allister και Dominik Szoboszlai σε αυτή την μεταγραφική περίοδο, αλλά με την αποχώρηση του Jordan Henderson και του Fabinho, πολλοί πιστεύουν ότι πρέπει να γίνει ακόμα περισσότερη δουλειά.

Ο Lavia έχει συνδεθεί έντονα με το Anfield καθ’ όλη τη διάρκεια του καλοκαιριού και το όνομά του έχει εμφανιστεί ξανά τις τελευταίες ημέρες, με τη Liverpool να αναμένει να χάσει συνολικά πέντε μεσοεπιθετικούς. Σε ηλικία μόλις 19 ετών, θα αποτελούσε κάτι σαν ρίσκο ως η μόνη καθιερωμένη επιλογή των κόκκινων για την αμυντική μεσαία γραμμή, δεδομένης της νεαρής ηλικίας του, με τους οπαδούς να ελπίζουν ότι μπορεί να γίνει ακόμα περισσότερη δουλειά πέρα από την υπογραφή του.

Ο David Ornstein της Athletic ανέφερε ότι η Liverpool θα συνεχίσει να είναι «προσεκτική στην αγορά», ακόμη και αν ολοκληρώσει την υπογραφή του Lavia, ενώ επέμεινε ότι δεν υπάρχουν προς το παρόν ειδήσεις για περαιτέρω αποκτήσεις.

«Δεν είμαι ενήμερος για περισσότερες προσθήκες, χωρίς αυτό να σημαίνει ότι δεν πρόκειται να συμβούν, απλά αυτή τη στιγμή εξετάζουμε την κατάσταση με τον Lavia», δήλωσε ο Ornstein στον Rio Ferdinand του Presents FIVE. «Νομίζω ότι η Liverpool θα είναι πάντα προσεκτική με την αγορά και το έχουμε δει αυτό στο παρελθόν, συχνά πετυχαίνει συμφωνίες που δεν περιμέναμε».

Πάντα αναμενόταν ότι θα ήταν ένα πολυάσχολο καλοκαίρι με εισόδους και εξόδους από το κέντρο του γηπέδου, με τους James Milner, Alex Oxlade-Chamberlain και Naby Keita να αποχωρούν με τη λήξη των συμβολαίων τους στο τέλος της περιόδου. Με τον Hendo να έχει ενταχθεί στην Al Ettifaq και τον Fabinho να μετακομίζει στην Al-Ittihad, η ανάγκη για ενίσχυση έχει αυξηθεί περαιτέρω παρά τις υπογραφές των Mac Allister και Szoboszlai.

Οι κόκκινοι αναμένεται να αντιμετωπίσουν ανταγωνισμό από την Chelsea για την υπογραφή του Lavia, με τις συζητήσεις για την παραχώρηση του Moises Caicedo στο Stamford Bridge να φαίνεται ότι έχουν σταματήσει τις τελευταίες ημέρες.

Νωρίτερα αυτό το μήνα, η Melissa Reddy του Sky Sports ανέφερε τους Sofyan Amrabat, Ryan Gravenberch και Kalvin Phillips ως άλλες επιλογές μέσων που εξετάζει αυτή τη στιγμή ο σύλλογος, αλλά παραμένει ασαφές αν η επιδίωξη αυτών των παικτών θα τερματιστεί σε περίπτωση που η Liverpool υπογράψει τον μέσο της Southampton.

Ο Jurgen Klopp θα ελπίζει να ξεκαθαρίσει την κατάσταση με τον Lavia μάλλον νωρίτερα παρά αργότερα, αφού έχει ήδη προσγειωθεί στη Σιγκαπούρη με την ομάδα του για το επόμενο στάδιο της προετοιμασίας.

Συνεχίζει την αναζήτηση η Liverpool πέρα του Romeo Lavia
Μοιραστείτε το!

Αφήστε μια απάντηση

Top
Social Media Auto Publish Powered By : XYZScripts.com