Είσαι εδώ
Home > HOMEPAGE HOT POSTS > Θα επανέλθει για Lavia η Liverpool

Θα επανέλθει για Lavia η Liverpool

Η Liverpool είδε την Τρίτη την πρώτη της πρόταση για την απόκτηση του Romeo Lavia να απορρίπτεται από τη Southampton, ωστόσο δεν είναι διατεθειμένη να παρατήσει την υπόθεση του και θα συνεχίσει την προσπάθεια της να κλείσει άμεσα τον παίκτη.

Η πρόταση των Reds δεν ξεπέρασε τα £37 εκατομμύρια, όντας μακριά από τα £50 εκατομμύρια που ζητούν οι Saints για τον ποδοσφαιριστή τους.

Οι Reds όμως θα συνεχίσουν να δουλεύουν την υπόθεση και αναμένεται να επανέλθουν μέσα στις επόμενες ώρες ή μέρες με νέα βελτιωμένη πρόταση, η οποία θα ξεπεράσει τα £40 εκατομμύρια και θα πλησιάσει τα χρήματα που ζητά η Southampton.

Η Liverpool θα μπορούσε να αποκτήσει τον 19χρονο με μια πρόταση, που θα φτάνει τα £50 εκατομμύρια, μαζί με τα μπόνους, όπως είχε συμβεί και σε άλλες περιπτώσεις με Αγγλικούς και μη συλλόγους, όπως εκείνη του Diogo Jota το 2020 από τη Wolves.

Είναι δεδομένο πως ο νεαρός Βέλγος αποτελεί τον νούμερο 1 στόχο του Jürgen Klopp για την θέση του αμυντικού χαφ και τον ιδανικό αντικαταστάτη του Fabinho, ο οποίος δύσκολα θα παραμείνει στο Anfield, ακόμη και αν ναυαγήσει οριστικά η μεταγραφή του στη Σαουδική Αραβία και την Al Ittihad.

Καθοριστικό ρόλο στην υπόθεση μπορεί να παίξει και η επιθυμία του παίκτη να αγωνιστεί στο Anfield, υπό τις οδηγίες του Klopp.

Ο Romeo Lavia στην κορυφή της λίστας και προσπάθειες για να κλείσει.
Μοιραστείτε το!

Αφήστε μια απάντηση

Top
Social Media Auto Publish Powered By : XYZScripts.com