Είσαι εδώ
Home > HOMEPAGE HOT POSTS > «Αιχμηροί στην επίθεση, νευρικοί στην άμυνα» λένε οι fans της Liverpool

«Αιχμηροί στην επίθεση, νευρικοί στην άμυνα» λένε οι fans της Liverpool

Οι επιθετικοί της Liverpool έλαμψαν, αλλά η άμυνα σίγουρα δεν το έκανε, καθώς οι Κόκκινοι ήρθαν ισόπαλοι 4-4 με την Greuther Furth, με τους Red fans να το σχολιάζουν αναλόγως.

Ήταν ένα γεμάτο γεγονότα δεύτερο ημίχρονο που έφερε επτά γκολ καθώς οι Reds έμειναν ισόπαλοι 4-4 εναντίον της γερμανικής ομάδας της δεύτερης κατηγορίας.

Ένα γκολ του Luis Dias στο πρώτο ημίχρονο, ακολούθησε ένα διπλό χτύπημα από τον Darwin Nunez μετά το διάλειμμα, ενώ η Greuther απάντησε με τέσσερα γκολ από τους Julian Green, Lukas Petkov και δύο από τον Armindo Sieb. Ο Μο Salah πέτυχε την ισοφάριση στις καθυστερήσεις για να ολοκληρώσει το πρόγραμμα της Γερμανίας, με την προσοχή τώρα να στρέφεται στο σκέλος της προετοιμασίας στη Σιγκαπούρη, αργότερα αυτή την εβδομάδα.

Υπήρχε αρκετός αγωνιστικός χρόνος για τους παίκτες, στην κεκλεισμένων των θυρών αναμέτρηση, καθώς οι Reds αξιοποίησαν τη σκληρή δουλειά από το προπονητικό πρόγραμμα στην Γερμανία, στον αγωνιστικό χώρο έναντι της ομάδας της Bundesliga 2. Όπως πάντα, ελάχιστα μπορούν να αναλυθούν για τις εμφανίσεις και τις ενδεκάδες των Reds σε τόσο πρώιμο στάδιο της προετοιμασίας, αλλά υπήρχαν ακόμα πολλά σημεία για να σκεφτούν οι οπαδοί μετά το τελευταίο σφύριγμα.

Δείτε τι σχόλια έκαναν οι οπαδοί της Liverpool μετά το μεσημεριανό φιλικό της Δευτέρας:

Το επόμενο ταξίδι για τους Reds είναι ένα ταξίδι στη Σιγκαπούρη, όπου θα αντιμετωπίσουν τη Leister City τη Δευτέρα 30 Ιουλίου στις 12:00, πριν από μια συνάντηση με την Bayern Munich τρεις ημέρες αργότερα.

«Αιχμηροί στην επίθεση, νευρικοί στην άμυνα» λένε οι fans της Liverpool
Μοιραστείτε το!

Αφήστε μια απάντηση

Top
Social Media Auto Publish Powered By : XYZScripts.com