Είσαι εδώ
Home > HOMEPAGE HOT POSTS > Χάνει το φιλικό «reunion» με τους Reds ο Sadio Mane

Χάνει το φιλικό «reunion» με τους Reds ο Sadio Mane

Μετά την αποχώρησή του από το Anfield πριν από 12 μήνες, ο Sadio Mane φαίνεται ότι θα φύγει από την Bayern Munich αυτό το καλοκαίρι και έτσι θα χάσει την επανένωση με τη Liverpool στη Σιγκαπούρη.

Ο Σενεγαλέζος επιθετικός έκλεισε εντυπωσιακά την καριέρα του στη Liverpool με 23 γκολ στην τελευταία του σεζόν στο Merseyside, πριν μετακομίσει στη Bayern Munich έναντι 35 εκατομμυρίων λιρών τον περασμένο Ιούλιο. Έκτοτε δεν κατάφερε να έχει τον ίδιο αντίκτυπο στην πρωταθλήτρια της Bundesliga, σκοράροντας μόλις 12 φορές σε όλες τις διοργανώσεις και χάνοντας ένα ταξίδι στο World Cup λόγω τραυματισμού.

Τα σχέδια των Reds για την προετοιμασία έδειχναν ότι θα μπορούσαν να δουν τον Mane να ξανασυναντιέται με τους πρώην συναδέλφους του στη Σιγκαπούρη, καθώς η ομάδα του Jurgen Klopp προετοιμάζεται να αντιμετωπίσει την Bayern Munich στις 2 Αυγούστου.

Ο Mane έκανε μια εκπληκτική στροφή και λόμπα για να δώσει το προβάδισμα στη Liverpool στην Allianz Arena, την τελευταία φορά που οι δύο ομάδες συναντήθηκαν σε αγωνιστική δράση, αλλά η παρουσία του αυτή τη φορά δεν είναι καθόλου σίγουρη σε αυτό το στάδιο.

Ο 31χρονος έχει συνδεθεί με την απομάκρυνση του από τους πρωταθλητές Γερμανίας τις τελευταίες εβδομάδες, με τον προπονητή Thomas Tuchel να φέρεται να λέει: «Έμεινε μακριά από τις προσδοκίες μας. Η ανταγωνιστική κατάσταση είναι εξαιρετικά υψηλή, η θέση εκκίνησης δεν είναι εύκολη γι’ αυτόν. Ο παίκτης το γνωρίζει αυτό επίσης, γνωρίζει τη γνώμη μου και τη γνώμη του συλλόγου».

Όπως και με πολλούς παίκτες σε όλη την Ευρώπη αυτό το καλοκαίρι, το ενδιαφέρον λέγεται ότι έχει έρθει από το πρωτάθλημα της Σαουδικής Αραβίας, με την Ariadhiah να αναφέρει ότι ο Mane θα μπορούσε να συνδεθεί με τον Cristiano Ronaldo στην Al-Nassr την επόμενη σεζόν.
Αν και οι δεσμοί απέχουν πολύ από το να είναι συγκεκριμένοι και δεν φαίνεται να έχει υπάρξει επίσημη προσέγγιση όπως δείχνουν τα πράγματα, η καταδικαστική αξιολόγηση του Tuchel για την πορεία του εξτρέμ, δεν ευνοεί ιδιαίτερα μια μακρά και επιτυχημένη καριέρα στη Γερμανία.

Ο Mane απόλαυσε μια λαμπρή εξαετία στο Merseyside μετά την άφιξή του από τη Southampton το 2016, κατακτώντας κάθε σημαντικό τρόπαιο που είχε στη διάθεσή του και δημιουργώντας υπέροχες αναμνήσεις στην πορεία. Θα επιθυμούσε να συνδεθεί με τους παίκτες με τους οποίους συνεργάστηκε κατά τη διάρκεια των επιτυχημένων σεζόν, έχοντας ήδη συναντήσει τον Alisson σε ένα διεθνές φιλικό τον περασμένο μήνα.

Το άμεσο μέλλον του επιθετικού μένει να φανεί, αλλά αυτό που γνωρίζουμε με βεβαιότητα είναι ότι οι Reds θα αντιμετωπίσουν την Bayern Munich και τη Leicester στο στάδιο της Σιγκαπούρης για την προετοιμασία τους τον επόμενο μήνα.

Χάνει το φιλικό «reunion» με τους Reds ο Sadio Mane
Μοιραστείτε το!

Αφήστε μια απάντηση

Top
Social Media Auto Publish Powered By : XYZScripts.com