Είσαι εδώ
Home > HOMEPAGE HOT POSTS > «Απρόσιτος» ο Aurelien Tchouameni για τη Liverpool αυτό το καλοκαίρι

«Απρόσιτος» ο Aurelien Tchouameni για τη Liverpool αυτό το καλοκαίρι

Το καλοκαίρι της Liverpool πήρε μια σοβαρή τροπή με την αποχώρηση του Fabinho να πλησιάζει, αλλά μία κίνηση για τον Aurelien Tchouameni δεν είναι πιθανή.

Οι Reds προσπάθησαν να αποκτήσουν τον Γάλλο το περασμένο καλοκαίρι πριν από τη μετακίνησή του στη Real Madrid, με τον μέσο να αποκαλύπτει ότι η Liverpool ήταν η «πρώτη» που μπήκε μπροστά για συζητήσεις. Αλλά αφού αποφάσισε να μετακομίσει στο Bernabeu, η Liverpool δεν επιδίωξε σοβαρά άλλον μέσο – μια απόφαση για την οποία έζησαν να μετανιώσουν.

Ο Tchouameni συνέχισε μια δύσκολη πρώτη χρονιά στην Ισπανία και οδήγησε σε εικασίες ότι θα μπορούσε να μπει στον πειρασμό να μετακινηθεί με μετεγγραφή και η Liverpool να επιστρέψει για τον παίκτη. Αλλά η Real Madrid δεν το βλέπει έτσι, ούτε, όπως φαίνεται, ο Tchouameni.

Ο Dominic King της Mail δήλωσε στο Twitter ότι ο 23χρονος «φαίνεται να μην είναι εφικτός αυτό το καλοκαίρι» για τους Reds και ο δημοσιογράφος Fabrizio Romano επανέλαβε ότι η Real θέλει να τον κρατήσει. Μια ανάρτηση στο Twitter που δηλώνει ότι δεν είναι προς πώληση αυτό το καλοκαίρι – στην πραγματικότητα, λίγοι θα περίμεναν ότι θα ήταν.

Είναι απογοητευτικό που δεν λειτούργησε το περασμένο καλοκαίρι, καθώς ο Γάλλος διεθνής θα έμπαινε απρόσκοπτα στο πλευρό του Jurgen Klopp και θα ήταν μια αναβάθμιση για τον Fabinho. Αντιπροσωπεύει μια επιλογή υψηλού επιπέδου που θα μπορούσε να έχει άμεσο αντίκτυπο, όπως ο Moises Caicedo της Brighton, αλλά φέρεται να μην βρίσκεται στη λίστα της Liverpool καθώς η μεταγραφή στην Chelsea είναι «σχεδόν βέβαιη».

Η Μelissa Redy του Sky Sports και πλήθος δημοσιογράφων του Merseyside έχουν όλοι επώνυμα τον Soffian Amrabat της Fiorentina, τον Ryan Gravenberch της Bayernν, τον Κalvin Phillips της Μanchester City και τον Romeo Lavia της Southampton ως πιθανές επιλογές για τη Liverpool.

Απέχουν πολύ από το να έχουν παρόμοιο προφίλ, αλλά μπορείτε να περιμένετε ότι η Liverpool θα είναι απασχολημένη στη δουλειά με τον εντοπισμό εναλλακτικών στόχων που θα ταιριάζουν στην επιθυμητή φόρμα της μεσαίας γραμμής. Αυτό το καλοκαίρι έχει πάρει πραγματικά μια πολλή ενδιαφέρουσα τροπή.

«Απρόσιτος» ο Aurelien Tchouameni για τη Liverpool αυτό το καλοκαίρι
Μοιραστείτε το!

Αφήστε μια απάντηση

Top
Social Media Auto Publish Powered By : XYZScripts.com