Είσαι εδώ
Home > HOMEPAGE HOT POSTS > Χαρούμενος ο Τrent με τις δυνατότητες των Mac Allister & Szoboszlai

Χαρούμενος ο Τrent με τις δυνατότητες των Mac Allister & Szoboszlai

Οι ικανότητες του Trent Alexander-Arnold στις πάσες δεν γνωρίζουν όρια και απολαμβάνει την ευκαιρία να πάιξει με δύο «ονειρικούς παίκτες» μετά την καλοκαιρινή τους άφιξη.

Η Liverpool έφερε ταυτόχρονα νιάτα και εμπειρία στη μεσαία γραμμή με τις μεταγραφές των Alexis Mac Allister (24) και Dominik Szoboszlai (22). Το δίδυμο φέρνει άφθονο ενθουσιασμό για το τι μπορούν να δώσουν στην ομάδα, αφού συνδυάστηκαν για 22 γκολ και 16 ασίστ την περασμένη σεζόν συνολικά, 17 περισσότερες συνεισφορές γκολ από ολόκληρη τη μεσαία γραμμή της Liverpool

Θα δούμε μια αλλαγή στους Reds στον αγωνιστικό χώρο και ως πλέι μέικερ στα μετόπισθεν, ο Alexander-Arnold ξέρει ότι έχει «δύο τεχνικά εξαιρετικούς παίκτες» που μπορεί να ξεχωρίσει – μιλάμε για συναρπαστικούς συνδυασμούς!

«Καλοί παίκτες, νομίζω ότι είναι συναρπαστικό για τον σύλλογο και την ομάδα», είπε ο Alexander-Arnold για τους Mac Allister και Szoboszlai στο Sky Sports. «Είναι πάντα συναρπαστικό όταν φέρνουμε νέους παίκτες να βλέπουμε πώς μπαίνουν, πώς προσαρμόζονται και πώς είναι. Είμαι σίγουρος ότι γνωρίζουν ήδη, μπορούν να δουν από έξω, είμαστε μια φιλόξενη πλευρά, είναι ένα καλό καμαρίνι (αποδυτήρια). Μπαίνεις, κάνεις τη δουλειά σου και παίρνεις αποτελέσματα, αυτό είναι το μόνο που ζητάμε από τους παίκτες. Για να ανταποκρινόμαστε σε αυτό που κάνουμε, να συμμετέχουμε στο σχέδιο και να είμαστε πρόθυμοι να δουλέψουμε σκληρά και να θυσιαζόμαστε για την ομάδα.

Είμαι σίγουρος ότι τα παιδιά θα το κάνουν και πάνω από αυτό, δύο εξαιρετικοί τεχνικά παίκτες που μπορούν να λάβουν την μπάλα και να παίξουν με την μπάλα. Για τους παίκτες σαν εμένα που απολαμβάνουν να πασάρουν την μπάλα, είναι ονειρεμένοι παίκτες μπροστά μου».

Όνειρο και για τον Jürgen Klopp αναμφίβολα. Με τη Liverpool να τροποποιείται με τον σχηματισμό της σε 3-4-3, που τοποθετεί τον Alexander-Arnold σε έναν υβριδικό ρόλο στο δεξί μπακ και στη μεσαία γραμμή, οι δυνατότητες για τους τρεις να δημιουργήσουν μια ισχυρή σύνδεση στον αγωνιστικό χώρο είναι ατελείωτες.

Το ότι οι δύο νέες μεταγραφές μπορούν να αρχίσουν να δουλεύουν κατευθείαν στην έναρξη της προετοιμασίας είναι καλό για τον Κlopp όταν δημιουργεί μια σύνδεση μεταξύ των παικτών του εντός και εκτός γηπέδου.

Χαρούμενος ο Τrent με τις δυνατότητες των Mac Allister & Szoboszlai
Μοιραστείτε το!

Αφήστε μια απάντηση

Top
Social Media Auto Publish Powered By : XYZScripts.com