Είσαι εδώ
Home > HOMEPAGE HOT POSTS > Ετοιμάζει πρόταση 40 εκ. για Fabinho η Al Ittihad!

Ετοιμάζει πρόταση 40 εκ. για Fabinho η Al Ittihad!

Νέο ενδιαφέρον από ομάδα της Σαουδικής Αραβίας για ποδοσφαιριστή της Liverpool καθώς, σύμφωνα με τις τελευταίες πληροφορίες, η Al Ittihad είναι έτοιμη να καταθέσει επίσημη πρόταση για την απόκτηση του Fabinho!

Όπως αποκαλυπτεί η Athletic UK, η νέα ομάδα του κατόχου της Χρυσής Μπάλας, Karim Benzema, θέλει τον Βραζιλιάνο μέσο της Liverpool και είναι έτοιμη να καταθέσει πρόταση, ύψους 40 εκατομμυρίων λιρών, για να τον κάνει δικό της.

Ο διεθνής άσος έχει συμβόλαιο με τον σύλλογο μέχρι το καλοκαίρι του 2026 και δεν έχει δείξει να θέλει να αφήσει το Anfield, όμως μια δελεαστική πρόταση από τη Σαουδική Αραβία μπορεί να τον κάνει να αλλάξει τα πλάνα του.

Οι οριστικές εξέλιξη της συγκεκριμένη υπόθεση δεν θα αργήσουν να συμβούν, με τους Reds όμως να μην θέλουν να χάσουν τον ποδοσφαιριστή, πριν αποκτήσουν τον αντικαταστάτη του.

Ψηλά στην Κόκκινη λίστα βρίσκεται το όνομα του Romeo Lavia, με τη Liverpool να μην έχει κάνει όμως μέχρι στιγμής κάποια επίσημη κρούση για την απόκτηση του από την Southampton.

Παράλληλα, παρόμοια είναι τα δεδομένα και με τον αρχηγό, Jordan Henderson, ο οποίος καλείται να αποφασίσει μέσα σε επόμενες ώρες αν θα αφήσει την Αγγλία και τη Liverpool, για να γίνει κάτοικος Σαουδικής Αραβίας.

Οι Reds θα ήθελαν να εισπράξουν ένα ποσό γύρω στα £20 εκατομμύρια από μια ενδεχόμενη πώληση του αρχηγού τους, ενώ η Al Ettifaq θα ήθελε να τον αποκτήσει ως ελεύθερο.

Τρέχουν οι εξελίξεις και με Fabinho.
Μοιραστείτε το!

Αφήστε μια απάντηση

Top
Social Media Auto Publish Powered By : XYZScripts.com