Είσαι εδώ
Home > HOMEPAGE HOT POSTS > Αποκάλυψε τον λόγο πίσω από τη νέα συμφωνία με τους Reds ο Adrian

Αποκάλυψε τον λόγο πίσω από τη νέα συμφωνία με τους Reds ο Adrian

Ο Adrian αποκάλυψε ότι αναλαμβάνει έναν πιο ανώτερο ρόλο στα αποδυτήρια της Liverpool μετά την υπογραφή νέου συμβολαίου αυτό το καλοκαίρι.

Ο 36χρονος έβαλε χαρτί σε ένα νέο μονοετές συμβόλαιο τον περασμένο μήνα, παρατείνοντας την παραμονή του στο Anfield για πέμπτη σεζόν. Η είδηση αυτών των φρέσκων όρων προκάλεσε έκπληξη για πολλούς, δεδομένου ότι ο Adrian κατάφερε απλώς μια μοναδική εμφάνιση σε κάθε μία από τις δύο τελευταίες καμπάνιες.

Ωστόσο, ο Ισπανός εξήγησε τώρα ότι η απόφαση να τον κρατήσει κοντά οφειλόταν στη συνεισφορά του εκτός γηπέδου. Είπε στην επίσημη ιστοσελίδα του συλλόγου: «Μετά την αποχώρηση του Μili (Milner), προφανώς είμαι ο πιο έμπειρος παίκτης στα αποδυτήρια τώρα. Έχω κι εγώ αυτόν τον ρόλο. Προσπαθώ να βοηθήσω τους νέους. Έχουμε επίσης μια μεγάλη ομάδα Λατίνων, οπότε προσπαθώ να τους βοηθήσω να εγκατασταθούν όσο το δυνατόν γρηγορότερα – όπως ο Darwin [Nunez] που μαθαίνει αγγλικά και ο Luis [Diaz] που βελτιώνεται επίσης. Είμαστε σαν μια οικογένεια. Πρέπει να βοηθήσουμε ο ένας τον άλλον να προσαρμοστούμε όσο το δυνατόν γρηγορότερα, να παίξουμε και να αποδώσουμε όσο το δυνατόν καλύτερα. Είμαι ένας από τους παίκτες της ομάδας που προσπαθεί να βοηθήσει και είναι έτοιμος για κάθε ευκαιρία».

Το νέο συμβόλαιο του Adrian αμφισβητήθηκε από πολλούς φίλους της Ομάδας, λόγω του γεγονότος ότι θα καταλάβει μία από τις μόλις 17 μη εγχώριες θέσεις στην ομάδα της Premier League της Liverpool. Αλλά γίνεται αντιληπτό ότι οι Reds είναι σίγουροι πως μπορούν να επιλύσουν αυτό το ζήτημα, καθώς συνεχίζουν να προσθέτουν νέα πρόσωπα στην ομάδα του Jurgen Klopp.

Για παράδειγμα, ο στόχος της μεσαίας γραμμής Romeo Lavia θα μετρούσε ως νεαρός παίκτης εάν ενταχθεί αυτό το καλοκαίρι στους Κόκκινους, πριν ξεκινήσει η νέα σαιζόν 2024/25.

Αποκάλυψε τον λόγο πίσω από τη νέα συμφωνία με τους Reds ο Adrian
Μοιραστείτε το!

Αφήστε μια απάντηση

Top
Social Media Auto Publish Powered By : XYZScripts.com