Είσαι εδώ
Home > HOMEPAGE HOT POSTS > Ο Klopp παρακολούθησε μια ξεχωριστή «καντάδα» από τους Red fans

Ο Klopp παρακολούθησε μια ξεχωριστή «καντάδα» από τους Red fans

Ο Jurgen Klopp προτιμά τα τραγούδια της Liverpool να απευθύνονται στους παίκτες του και στον σύλλογο, αλλά πρόσφατα δέχτηκε μια ιδιαίτερη καντάδα του τραγουδιού του από μια μικρή ομάδα Κόκκινων.

Ο προπονητής της Liverpool κατέχει μια ξεχωριστή θέση στις καρδιές των Reds και το κάνει από το 2015 – η σχεδόν οκταετής θητεία του πραγματικά περνάει γρήγορα! Σε όλο αυτό το διάστημα, είχε δύο διαφορετικά τραγούδια: και το πιο πρόσφατο με τη μελωδία του «I Feel Fine» των Beatles.

Οι οπαδοί έδειξαν πρόθυμα την εκτίμησή τους τραγουδώντας το τραγούδι του σε όλη τη χώρα και σε όλη την Ευρώπη, αν και ο ίδιος πάντα έλεγε ότι προτιμά να το ακούει μετά από ένα παιχνίδι, όχι κατά τη διάρκεια.

Λοιπόν, οι οπαδοί έδωσαν το βράδυ του Σαββάτου στο ξενοδοχείο Shankly, καθώς παρακολούθησαν το «An Audience with Jurgen Klopp» και φρόντισαν να δώσουν στο αφεντικό μια ερμηνεία που δεν θα ξεχάσει γρήγορα. Φορώντας ένα καπέλο και καθισμένος μπροστά σε ένα πλήθος που τον λατρεύει, ο Klopp φαίνεται σχεδόν να νιώθει άβολα που βρίσκεται στο επίκεντρο της προσοχής, πριν ξεσπάσει ένα μεγάλο χαμόγελο στο πρόσωπό του και τα καταλάβει όλα.

Δεν υπάρχει καμία αμφιβολία για το πόσο πολύ τον αγαπούν και τον εκτιμούν. Με τη Liverpool να έχει επιστρέψει τώρα για την προετοιμασία, θα ήταν μια ψυχολογική ώθηση για τον προπονητή, καθώς ο σύλλογος δεν θα παίξει στην πόλη μέχρι το πρώτο εντός έδρας παιχνίδι στις 19 Αυγούστου.

Αλλά μέχρι τότε, οι οπαδοί στη Γερμανία και τη Σιγκαπούρη θα δουν για πρώτη φορά τους κόκκινους ενόψει της περιόδου 2023/24, πριν επιστρέψουν για το τελευταίο φιλικό στο Deepdale στις 7 Αυγούστου. Και διαισθάνεστε ότι θα υπάρξει μια ή δύο καντάδες για τον Klopp στην πορεία, ακόμα κι αν προτιμά να επικεντρώνεται η προσοχή στους παίκτες του.

«Είμαστε τόσο χαρούμενοι που ο Jurgen είναι Κόκκινος»

Ο Klopp παρακολούθησε μια ξεχωριστή «καντάδα» από τους Red fans
Μοιραστείτε το!

Αφήστε μια απάντηση

Top
Social Media Auto Publish Powered By : XYZScripts.com