Είσαι εδώ
Home > HOMEPAGE HOT POSTS > Δεν υπάρχουν συζητήσεις μεταξύ Henderson και Al Ettifaq

Δεν υπάρχουν συζητήσεις μεταξύ Henderson και Al Ettifaq

Ο αρχηγός της Liverpool Jordan Henderson ΔΕΝ βρίσκεται σε συζητήσεις για να ακολουθήσει τον Steven Gerrard στη σαουδαραβική ομάδα Al Ettifaq αυτό το καλοκαίρι. Ο αρχηγός των Reds έχει συνδεθεί επανειλημμένα με μια μετακίνηση στη Σαουδική Αραβία από τότε που ο πρώην συμπαίκτης του στο Anfield αποδέχτηκε έναν διοικητικό ρόλο στην Pro League νωρίτερα αυτό το μήνα.

Ωστόσο η Ettifaq δεν βρίσκεται σε επαφή ούτε με τη Liverpool ούτε με το στρατόπεδο του παίκτη για μια πιθανή μετακίνηση. Πράγματι, πηγές κοντά στον σύλλογο της Σαουδικής Αραβίας απέρριψαν τους ευρέως διαδεδομένους δεσμούς με την απόκτηση του Henderson ως εικασίες.

Ακόμα και αν δεν πρόκειται για επανασύνδεση με τον Gerrard, οι πιθανότητες ο 33χρονος να κάνει οποιαδήποτε μετακίνηση στη Σαουδική Αραβία αυτό το καλοκαίρι φαίνονται προς το παρόν ελάχιστες. Η Liverpool δεν έχει δεχτεί ακόμη καμία επαφή για τον αρχηγό της, ο οποίος πιθανότατα δεν θα ήθελε να φύγει από την Premier League, ανεξάρτητα από αυτό. Μια μεταπήδηση στο πρωτάθλημα της Σαουδικής Αραβίας θα έπληττε πιθανότατα τις πιθανότητες του Henderson να μπει στην αποστολή της Αγγλίας για το Ευρωπαϊκό Πρωτάθλημα του επόμενου καλοκαιριού.

Και αυτό θα ήταν ένα δύσκολο πλήγμα, δεδομένου ότι τα Τρία Λιοντάρια θα είναι από τα φαβορί για να γευτούν τη δόξα στη Γερμανία μετά τις πρόσφατες δυνατές εμφανίσεις τους σε μεγάλες διοργανώσεις υπό τον Gareth Southgate. Ως εκ τούτου, οι προσπάθειες του Gerrard να χτίσει μια ανταγωνιστική ομάδα στο Ettifaq θα πρέπει να συνεχιστούν χωρίς τον Henderson, αν και μπορεί να στηριχθεί στις διασυνδέσεις του με τη Liverpool καθώς αναζητά περαιτέρω προσθήκες.

Ο πρώην επιθετικός των κόκκινων Divock Origi συνδέθηκε πρόσφατα με μετακίνηση στη Σαουδική Αραβία, ενώ ο Thiago Alcantara είναι ένα από τα σημερινά αστέρια που μπορεί να μπει στον πειρασμό να φύγει από το Anfield.

Ο Henderson πραγματοποίησε 43 εμφανίσεις για τη Liverpool την περασμένη σεζόν, ξεκινώντας τις 29 σε όλες τις διοργανώσεις. Αντιμετωπίζει όμως αυξημένο ανταγωνισμό για μια θέση στην ομάδα του Jurgen Klopp μετά τις αφίξεις των Alexis Mac Allister και Dominik Szoboszlai αυτό το καλοκαίρι.

Δεν υπάρχουν συζήτησης μεταξύ Henderson και Al Ettifaq
Μοιραστείτε το!

Αφήστε μια απάντηση

Top
Social Media Auto Publish Powered By : XYZScripts.com