Είσαι εδώ
Home > HOMEPAGE HOT POSTS > Προτιμούν τον Bajcetic αντί του Lavia στην Liverpool

Προτιμούν τον Bajcetic αντί του Lavia στην Liverpool

Με ικανοποίηση παρακολούθησαν οι οπαδοί της Liverpool την προσπάθεια της ομάδας να αναβαθμιστεί στο χώρο του κέντρου με την προσθήκη των Mac Allister και Szoboszlai, αλλά από ότι δείχνουν τα πράγματα δεν πρόκειται να υπάρξει άλλη προσθήκη παίκτη στη μεσαία γραμμή.

Όπως ανέφεραν οι James Pearce και Raphael Honigstein της The Athletic: «Από τη στιγμή που εξασφάλισαν την απόκτηση του Szoboszlai άρχισαν να πληθαίνουν οι φήμες ότι η Liverpool θα έστρεφε πλέον την προσοχή της στον Romeo Lavia της Southampton.»

«Μπορεί η τεχνική ηγεσία της Liverpool να θαυμάζει τον Lavia αλλά δεν πρόκειται να κυνηγήσουν την υπογραφή του. Δεν πιστεύουν ότι υπάρχει κάποιο κενό το οποίο θα πρέπει να καλυφθεί προς το παρόν και νιώθουν πως η ζητούμενη τιμή των 50 εκατομμυρίων λιρών είναι πολύ υψηλή για έναν παίκτη ο οποίος πραγματοποίησε μόλις 17 εμφανίσεις περισσότερο από τον Bajcetic.»

Φαίνεται δηλαδή ότι οι ομοιότητες του στυλ παιχνιδιού του Bajcetic με αυτό του Lavia αλλά και οι εμφανίσεις που πραγματοποίησαν και οι δύο παίκτες δεν συναινούν στην απόκτηση του μεσοαμυντικού παίκτη των Αγίων.

Η τεχνική ηγεσία των Κόκκινων δείχνει ικανοποιημένη από την κάλυψη στο χώρο της μεσαίας γραμμής οπότε η πιθανότητα απόκτησης ενός ακόμα παίκτη σε αυτόν τον χώρο είναι πολύ μικρή.

Επιβεβαιώθηκε επίσης ότι οι Κόκκινοι δεν ενδιαφέρονται πλέον για τον Khephren Thuram και ότι η ομάδα θα προχωρούσε στην απόκτηση ενός ακόμα παίκτη κέντρου στην περίπτωση που αποχωρούσε κάποιος από το υπάρχον δυναμικό.

Φαίνεται επίσης σύμφωνα με τους δημοσιογράφους της The Athletic ότι οι Κόκκινοι έχουν εστιάσει πλέον την προσοχή τους στο χώρο της άμυνας με την απόκτηση ενός δεξιού ή κεντρικού αμυντικού.

Προτιμούν τον Bajcetic αντί του Lavia στην Liverpool
Μοιραστείτε το!

Αφήστε μια απάντηση

Top
Social Media Auto Publish Powered By : XYZScripts.com