Είσαι εδώ
Home > HOMEPAGE HOT POSTS > Αποσύρονται οι Reds για Thuram & στρέφονται στον Lavia

Αποσύρονται οι Reds για Thuram & στρέφονται στον Lavia

Η Liverpool απέσυρε το ενδιαφέρον της για τον μέσο της Νice Κhephrem Thuram, αφού ολοκλήρωσε την υπογραφή του Dominik Szoboszlai, την περασμένη Κυριακή.

Οι Reds είχαν προκαταρκτικές συνομιλίες με τους εκπροσώπους του Γάλλου στην αρχή του καλοκαιριού, καθώς διερεύνησαν τις επιλογές τους πριν από μια προγραμματισμένη ανακατασκευή της μεσαίας γραμμής. Ωστόσο, το This Is Anfield κατανοεί ότι το επιτελείο μετεγγραφών του συλλόγου, τελικά επέλεξε να μην προχωρήσει με μια κίνηση, προτιμώντας αντ’ αυτού να υπογράψει τον Szoboszlai από τη RB Leipzig.

Ο Ούγγρος ολοκλήρωσε τη μεταγραφή στο Anfield ύψους 70 εκατομμυρίων ευρώ το Σαββατοκύριακο, μετά την ενεργοποίηση μιας ρήτρας αποδέσμευσης στο συμβόλαιό του με τη γερμανική ομάδα. Ο Szoboszlai θα πλαισιώσει τον Alexis Mac Allister, για να αποτελέσει βασικό μέρος της αναμόρφωσης του «μηχανοστασίου» της Liverpool αυτό το καλοκαίρι, αν και περαιτέρω προσθήκες σε αυτή τη θέση παραμένουν πιθανές.

Οι Reds παρακολουθούν επί του παρόντος τον νεαρό της Southampton Romeo Lavia, τον οποίο παρακολουθούν επίσης στενά οι αντίπαλοι της Premier League, Chelsea και Arsenal. Και με το συνεχές ενδιαφέρον για τον Τhuram να έχει πλέον τελειώσει, μια σταθερή κίνηση για τον 19χρονο φαίνεται πλέον όλο και πιο πιθανή.

O Lavia έφτασε στη Southampton από τη Manchester City, μόλις το περασμένο καλοκαίρι και αναδείχθηκε ως παίκτης που ξεχώρισε σε μια σεζόν που τελείωσε με την απογοήτευση του υποβιβασμού από την πρώτη κατηγορία. Οι πρωταθλητές της Premier League εισήγαγαν ρήτρα εξαγοράς 40 εκατομμυρίων λιρών στη συμφωνία, αν και αυτή θα ενεργοποιηθεί μόνο το καλοκαίρι του 2024.

Ως εκ τούτου, οι Κόκκινοι φαίνεται να είναι πρόθυμοι να «κλέψουν» τον παίκτη με μια κίνηση σε αυτό το παράθυρο, με τον ανταγωνισμό τώρα να αρχίζει να θερμαίνεται. Έχει αναφερθεί προηγουμένως ότι η Southampton στοχεύει σε μια αμοιβή της τάξης των 50 εκατομμυρίων λιρών για να αφήσει τον παίκτη της να φύγει.

Αποσύρονται οι Reds για Thuram & στρέφονται στον Lavia
Μοιραστείτε το!

Αφήστε μια απάντηση

Top
Social Media Auto Publish Powered By : XYZScripts.com