Είσαι εδώ
Home > HOMEPAGE HOT POSTS > Σε θέση αναμονής η Liverpool για Khepren Thuram

Σε θέση αναμονής η Liverpool για Khepren Thuram

Η Liverpool περιμένει να καταθέσει την προσφορά της για τον Khepren Thuram, μόλις οριστικοποιήσει την τιμή του παίκτη η Nice, σύμφωνα με έγκυρο γαλλικό μέσο.

Ο Thuram ήταν ένας από τους πιο έντονα συνδεδεμένους παίκτες της μεταγραφικής περιόδου, με τη Liverpool να χρειάζεται να ενισχύσει τη μεσαία της γραμμή. Ο Alexis Mac Allister έχει ήδη φτάσει και ο Thuram θα μπορούσε να είναι ο επόμενος.

Ο Γάλλος αγωνίζεται αυτή τη στιγμή στη Nice και η τοπική εφημερίδα Nice-Matin αναφέρει ότι θα κόστιζε τουλάχιστον 40 εκατομμύρια ευρώ (34,3 εκατομμύρια λίρες) στη Liverpool.

«Ο Thuram είναι πιο κοντά στο να μαζέψει τα πράγματά του», έγραψε ο δημοσιογράφος William Humberset. «Ο αγγλικός σύλλογος επιθυμεί να ενισχύσει τη μεσαία του γραμμή με τον 22χρονο Γάλλο διεθνή».

Πρόσθεσε ότι «η Liverpool θα περιμένει μέχρι το τέλος του Euro U21 για να οριστικοποιήσει μια προσφορά κοντά στις προσδοκίες του διοικητικού συμβουλίου της Nice». Αν η Nice δεχτεί μια προσφορά της τάξης των 34 εκατομμυρίων λιρών για τον Thuram, θα πρέπει να αποτελέσει άλλη μια έξυπνη επιχείρηση από τους Reds, μετά τον Mac Allister που υπέγραψε για ένα παρόμοιο ποσό.

Σε ηλικία μόλις 22 ετών, ο Thuram είναι μια συναρπαστική προοπτική και σαφώς έχει υποστηρικτές στη Liverpool. Ο Ibrahima Konate τον περιέγραψε πρόσφατα σαν «μικρό αδελφό» και δήλωσε ότι ελπίζει να παίξει με τον Thuram την επόμενη σεζόν στη Liverpool .

Οι πρώτοι παίκτες του Klopp θα επιστρέψουν στο προπονητικό κέντρο AXA στις 8 Ιουλίου, αλλά ο προπονητής υποστήριξε ότι σκοπεύει να δώσει σε κάθε παίκτη ένα διάλειμμα τριών εβδομάδων πριν από την επιστροφή του στην προετοιμασία. Ο Thuram αγωνίζεται με τη Γαλλία ως ένα από τα φαβορί στο Euro U21, οπότε πιθανότατα θα ξεκινήσει στο Anfield αργότερα από την υπόλοιπη ομάδα.

Σε θέση αναμονής η Liverpool για Khepren Thuram
Μοιραστείτε το!

Αφήστε μια απάντηση

Top
Social Media Auto Publish Powered By : XYZScripts.com