Είσαι εδώ
Home > HOMEPAGE HOT POSTS > David Lynch: «Micky van de Ven, να το προσέξετε καλά αυτό το όνομα»

David Lynch: «Micky van de Ven, να το προσέξετε καλά αυτό το όνομα»

Με τη Liverpool να αναμένεται να υπογράψει έναν νέο αριστεροπόδαρο κεντρικό αμυντικό στη μεταγραφική περίοδο, ο Micky van de Ven της Wolfsburg είναι «το όνομα που πρέπει να προσέξετε».

Αυτό υποστηρίζει ο δημοσιογράφος David Lynch, ο οποίος δήλωσε στο Football Insider ότι πιστεύει πως ο 22χρονος είναι «αρκετά ψηλά» στη λίστα των στόχων του συλλόγου. Η δήλωση του Lynch έρχεται μετά από μια έρευνα για τον Josko Gvardiol της RB Leipzig τον Ιανουάριο, με τους Reds να αναφέρει για «τρελά ποσά», για έναν παίκτη που τώρα φαίνεται να πηγαίνει στη Man City.

«Βγήκαν αμέσως από αυτό», εξήγησε ο Lynch. «Αλλά σου δίνει μια ιδέα, τουλάχιστον, για το προφίλ παίχτη που αναζητούν».

Αυτό το προφίλ είναι ένας αριστερός κεντρικός αμυντικός που είναι επίσης ικανός να λειτουργήσει πιο κοντά στην περιοχή του αριστερού μπακ, με τον Andy Robertson να χρησιμοποιείται σε αυτόν τον ρόλο στο νέο 3-4-3 του Jurgen Klopp. Ενώ ο Goncalo Inacio της Sporting CP αναφέρθηκε ως άλλος πιθανός στόχος, ο Lynch πρόσθεσε ότι δεν υπάρχει «αρκετή σαφήνεια» σχετικά με το αν θα μετακινηθεί.

Αντ’ αυτού και το πιο ενδιαφέρον, ο Lynch αποκάλυψε ότι του είπαν πως η Liverpool «κοιτάζει πραγματικά έναν Ολλανδό κεντρικό αμυντικό». «Εκείνη την εποχή, ήμουν πεπεισμένος ότι επρόκειτο για τον Jurrien Timber, αλλά αποθαρρύνθηκα από αυτό, δεν νομίζω ότι θα είναι καθόλου ο Timber», είπε ο Lynch.

«Αυτό, για μένα, υποδηλώνει ότι ίσως ο Van de Ven είναι αρκετά ψηλά στη λίστα. Ίσως, μόλις η Liverpool λύσει τα προβλήματα της στη μεσαία γραμμή και αποκτήσει αυτούς που χρειάζεται εκεί, ίσως ο Van de Ven να είναι αυτός που θα αναζητήσει. Νομίζω ότι αυτό είναι σίγουρα το όνομα που πρέπει να προσέξουμε αυτή τη στιγμή».

Το βράδυ της Δευτέρας, ο David Ornstein της Athletic έβγαλε την είδηση της αρχικής προσφοράς της Arsenal για τον αμυντικό του Ajax Timber, ο οποίος δεν φαίνεται να βρίσκεται πλέον στο στόχαστρο του Anfield.

Η μετακίνηση του Van de Ven μοιάζει σίγουρα πιο πιθανή, ιδιαίτερα δεδομένου ότι είναι άνετος στην αριστερή πλευρά, ενώ ο συμπατριώτης του είναι φυσικό ταλέντο στα δεξιά. Υπάρχουν προφανείς διασυνδέσεις με τον πρώην αθλητικό διευθυντή της Wolfsburg, Jorg Schmadtke, να πηγαίνει στη Liverpool και τον ίδιο τον Jurgen Klopp να είναι στενός θαυμαστής της Bundesliga.

Και ενώ ο Florian Plettenberg του Sky Germany υποστήριξε νωρίτερα αυτή την εβδομάδα ότι η ομάδα της Bundesliga έδειξε στον Van de Ven ως «μη πωλητέο», αυτό είναι πιθανότατα μέρος της τακτικής. Ο νεαρός βρίσκεται, πάντως, αυτή τη στιγμή στο Euro U21 με την Ολλανδία, με το τουρνουά να ξεκινάει την Τετάρτη κόντρα στο Βέλγιο.

Μπορεί οι συζητήσεις με τυχόν στόχους στο Ευρωπαϊκό Πρωτάθλημα U21 – συμπεριλαμβανομένων των μέσων Khephren Thuram, Manu Kone, Gabri Veiga και Ryan Gravenberch – να αναβληθούν για αργότερα το καλοκαίρι.

David Lynch: «Micky van de Ven, να το προσέξετε καλά αυτό το όνομα»
Μοιραστείτε το!

Αφήστε μια απάντηση

Top
Social Media Auto Publish Powered By : XYZScripts.com