Είσαι εδώ
Home > HOMEPAGE HOT POSTS > Ο Schmadtke «δουλεύει» δύο λίστες για 2πλό μεταγραφικό πλάνο των Reds

Ο Schmadtke «δουλεύει» δύο λίστες για 2πλό μεταγραφικό πλάνο των Reds

Ο Jorg Schmadtke έχει πιάσει δουλειά με δύο λίστες της Liverpool, γύρω από τις πιθανές μεταγραφές μέσων και κεντρικών αμυντικών.

Είναι τέτοια η ασίγαστη δίψα για μεταγραφές, που μόλις ανακοινώθηκε ότι ο Alexis Mac Allister θα γίνει παίκτης της Liverpool, άρχισε ο θόρυβος για το επόμενο νέο πρόσωπο. Και δεν υπάρχει καμία αμφιβολία ότι ο νικητής του World Cup με την Αργεντινή δεν θα είναι η τελευταία μεταγραφή, καθώς ο Jurgen Klopp και οι συνεργάτες του έχουν αρχίζει να εντείνουν τις προσπάθειές του για την ενίσχυση της ομάδας του μετά από μια άκρως απογοητευτική σεζόν.

Μια πολυάσχολη περίοδος, λοιπόν, για τον νέο αθλητικό διευθυντή Jorg Schmadtke. Ενώ ο προκάτοχός του Julian Ward έβαλε τις βάσεις για την άφιξη του Mac Allister, η παράδοση έχει πλέον ολοκληρωθεί, με τον Schmadtke να έχει πλέον τον πλήρη έλεγχο σε όλες τις εισερχόμενες και εξερχόμενες συμφωνίες.

Η περαιτέρω ενίσχυση της μεσαίας γραμμής παραμένει προτεραιότητα, αν και η επιθυμία της Liverpool να ανανεώσει το «μηχανοστάσιο» της έχει προκαλέσει την έναρξη της σεζόν όσον αφορά τους παίκτες που συνδέονται, είτε πρόκειται για ατζέντηδες που θέλουν να αυξήσουν το προφίλ του πελάτη τους, είτε για παίκτες που αναζητούν ένα καλύτερο συμβόλαιο από την παρούσα ομάδα τους.

Ωστόσο, δεν είναι όλοι λανθασμένοι. Το γαλλικό δίδυμο Khephren Thuram της Nice και Manu Kone της Borussia Moenchengladbach – όπου ο γιος του Schmadtke, Nils, διορίστηκε την περασμένη εβδομάδα αθλητικός διευθυντής- παραμένουν στη λίστα των υποψήφιων παικτών, καθώς η Liverpool προσπαθεί τώρα να καθορίσει τους προτιμώμενους και εφικτούς στόχους. Ο Ryan Gravenberch είναι ένας άλλος, αν και η Bayern Munich δεν φάνηκε πρόθυμη να τον πουλήσει έχοντας μόλις το περασμένο καλοκαίρι υπογράψει τον Ολλανδό. Και οι τρεις είναι 22 ετών ή μικρότεροι.

Η προηγούμενη παρακολούθηση του διεθνούς Άγγλου παίκτη της Chelsea Conor Gallagher, δεν έχει προχωρήσει περαιτέρω μέχρι στιγμής. Αν και έχει κατά νου την απαίτηση για εγχώρια ταλέντα δεδομένης της επικείμενης αποχώρησης των James Milner και Alex Oxlade-Chamberlain, δεν θα επηρεάσει υπερβολικά το ποιον θα φέρει η Liverpool, με τον Mason Mount να πλησιάζει πλέον σε μια μετακίνηση στη Manchester Utd.

Το ενδιαφέρον για τον Matheus Nunes της Wolverhampton Wanderers έχει επίσης ψυχρανθεί τις τελευταίες εβδομάδες. Και ενώ είναι τεράστιοι θαυμαστές του Bruno Guimaraes της Newcastle United, η ομάδα μετεγγραφών δέχεται ότι μια κίνηση για τον Βραζιλιάνο είναι σχεδόν βέβαιο ότι δεν θα γίνει.

Άλλες θέσεις στην ομάδα φαίνονται πιο κλειδωμένες. Δεν υπάρχει καμία ένδειξη από το εσωτερικό της Liverpool για μεγάλη επιθυμία να υπογράψει δεξιό μπακ αυτό το καλοκαίρι, γεγονός που υποδηλώνει ότι δεν υπάρχει πραγματικό ενδιαφέρον για τον Benjamin Pavard της Bayern Munich. Μόνο ο Κώστας Τσιμίκας που φάνηκε στα ΜΜΕ να αποχωρεί, θα εξεταστεί το ενδεχόμενο ενός νέου αριστερού μπακ, αν και η Liverpool εντυπωσιάστηκε από τον δανεισμό του Luke Chambers στην Kilmarnock, όπου ο 18χρονος έπαιξε σε πέντε διαφορετικές θέσεις.

Οι Reds επίσης, δεν βλέπουν κανένα λόγο να ενισχύσουν περαιτέρω τη γραμμή κρούσης τους, με την άφιξη του Cody Gakpo τον Ιανουάριο να έχει ήδη φαινομενικά αντικαταστήσει τον απερχόμενο Roberto Firmino. Οι Reds θέλουν επίσης να μην εμποδίσουν την πρόοδο του ιδιαίτερα αξιόλογου έφηβου εξτρέμ Ben Doak, ο οποίος θα μπορούσε να προορίζεται για λεπτά συμμετοχής στα εγχώρια κύπελλα και στη φάση των ομίλων του Europa League την επόμενη σεζόν.

Με τον Adrian να βρίσκεται κοντά στην επέκταση του συμβολαίου του, ένας νέος τερματοφύλακας δεν είναι επίσης στην ατζέντα, εκτός αν ο Caoimhin Kelleher πιέσει για μετακίνηση αλλού. Και αυτός, επίσης, μπορεί να επωφεληθεί από επιπλέον λεπτά συμμετοχής στην πρώτη ομάδα στην Ευρώπη.

Αλλά ένας τομέας στον οποίο η Liverpool σίγουρα ψάχνει είναι ο κεντρικός αμυντικός, όπως παραδέχτηκε ο Jurgen Klopp τον περασμένο μήνα.

Θα ήταν ελαφρώς υπερβολικό να πούμε ότι η καρδιά της άμυνας είναι ωρολογιακή βόμβα. Αλλά με τον Virgil van Dijk και τον Joel Matip να είναι και οι δύο στα 30 και κάτι τους, ο τελευταίος να διανύει τους τελευταίους 12 μήνες του συμβολαίου του και τον Joe Gomez να αγωνίζεται για σταθερότητα στη θέση αυτή, θα ήταν μια προληπτική κίνηση από τη Liverpool, ιδιαίτερα με έναν ή και τους δύο από τους Nat Phillips και Rhys Williams να έχουν πιθανότατα μνηστήρες αυτό το καλοκαίρι. Αν όχι αυτό το καλοκαίρι, ένας νέος κεντρικός αμυντικός θα έρθει μέσα στους επόμενους 12 περίπου μήνες.

Ένας αριστερός κεντρικός αμυντικός είναι ο ιδανικός και ένας με δυνατότητες να εξελιχθεί στη θέση αυτή. Ο διεθνής με την Αγγλία κάτω των 21 ετών Levi Colwill, ο οποίος επέστρεψε στην Chelsea μετά από μια εντυπωσιακή σεζόν ως δανεικός στην Brighton, θα ταίριαζε στο σχέδιο και θαυμάζεται από την ομάδα μετεγγραφών της Liverpool. Οι Reds, πάντως, προς το παρόν δεν έχουν εκδηλώσει επίσημο ενδιαφέρον για τον Micky van de Ven, ο οποίος βρίσκεται στην πρώην ομάδα του Schmadtke, την Wolfsburg. Όπως και με τους μεσοεπιθετικούς, η Liverpool προσπαθεί τώρα να μειώσει τη λίστα των πιθανών στόχων.

Ο Schmadtke μπορεί να είναι λίγο χρονικό διάστημα στη Liverpool. Αλλά προφανώς υπάρχουν δύο ξεκάθαροι στόχοι που πρέπει να πετύχει πριν από την έναρξη της νέας σεζόν.

Ο Schmadtke «δουλεύει» δύο λίστες για 2πλό μεταγραφικό πλάνο των Reds
Μοιραστείτε το!

Αφήστε μια απάντηση

Top
Social Media Auto Publish Powered By : XYZScripts.com