Είσαι εδώ
Home > HOMEPAGE HOT POSTS > «Σπουδαία ομάδα η Liverpool» δηλωσε ο Vincent Kompany

«Σπουδαία ομάδα η Liverpool» δηλωσε ο Vincent Kompany

Ο πρώην αρχηγός της Manchester City, Vincent Kompany, χαρακτήρισε τη Liverpool ως την καλύτερη αντίπαλο που αντιμετώπισε κατά τη διάρκεια της θητείας του στο «Etihad».

Ο Kompany πέρασε συνολικά 11 χρόνια παίζοντας στην Premier League κατά τη διάρκεια των οποίων αγωνίστηκε απέναντι σε μερικούς από τους καλύτερους παίκτες στον κόσμο. Η City και η Liverpool επιδόθηκαν σε μια συναρπαστική μάχη για τον τίτλο κατά τη διάρκεια της περιόδου 2018/19.

Ο πρώην κεντρικός αμυντικός, ο οποίος σήμερα είναι προπονητής της Burnley, πέτυχε ως γνωστόν ένα εξαιρετικό νικητήριο γκολ επί της Leicester City το οποίο σήμαινε τελικά ότι η ομάδα του κέρδισε τους Reds του Jurgen Klopp για έναν μόνο πόντο στην κατάκτηση του τίτλου.

Η αντιπαλότητα αναζωπυρώθηκε και πάλι την περασμένη σεζόν, με την ομάδα του Pep Guardiola να κερδίζει και πάλι τον τίτλο από τη Liverpool την τελευταία αγωνιστική. Και τώρα, αναπολώντας τις συγκρούσεις με τον σύλλογο του Anfield, ο Kompany εξήρε το πόσο αμείλικτη ήταν η ομάδα του Klopp.

«Η Liverpool του Jurgen Klopp ήταν σίγουρα η καλύτερη ομάδα που αντιμετωπίσαμε με τον Pep», δήλωσε ο Kompany, μιλώντας στο The Overlap, σε συνεργασία με το Sky Bet.
«Sadio Mané, Mohamed Salah, Roberto Firmino στα καλύτερά τους – ήξερες ότι αν έχανες την μπάλα, οι μεταβιβάσεις θα ήταν τεράστιες γι’ αυτούς.
Ήταν αδυσώπητοι και αυτό τους έκανε σχεδόν τόσο σπουδαίους όσο και η ομάδα μας στο Manchester City εκείνη την εποχή, αλλά εμείς απλά το ξεπεράσαμε.»

«Σπουδαία ομάδα η Liverpool» δηλωσε ο Vincent Kompany
Μοιραστείτε το!

Αφήστε μια απάντηση

Top
Social Media Auto Publish Powered By : XYZScripts.com