Είσαι εδώ
Home > HOMEPAGE HOT POSTS > Επιβεβαιώνει την επαφή των Reds με τους Thuram & Kone ο David Lynch

Επιβεβαιώνει την επαφή των Reds με τους Thuram & Kone ο David Lynch

Με τη Liverpool να αναμένεται τώρα να ολοκληρώσει την υπογραφή του Alexis Mac Allister αυτή την εβδομάδα, οι Reds έχουν ήδη έρθει σε επαφή για δύο ακόμη συμφωνίες.

Ο Μac Allister πρόκειται τώρα να οριστικοποιήσει τη μετακίνησή του στο Anfield τις επόμενες ημέρες. Ο 24χρονος θα γίνει η πρώτη απόκτηση του συλλόγου το καλοκαίρι, με την αμοιβή να αναμένεται να είναι πολύ χαμηλότερη από τα 60 εκατομμύρια λίρες που είχαν αρχικά αναφερθεί.

Δεν θα είναι ο μόνος μέσος που θα αποκτηθεί, με τον David Lynch του Football Insider να εξηγεί το σχέδιο του συλλόγου μετά την άφιξη του Mac Allister. Το «επιτελείο» μετεγγραφών της Liverpool θα «δουλέψει με μια λίστα επιτυχόντων τις επόμενες εβδομάδες», με τους επιλεγμένους στόχους τους «να καθοδηγούνται από τις απαιτήσεις των Συλλόγων τους και την διαθεσιμότητα».

Δύο παίκτες που ο Lynch επιβεβαιώνει ότι ο σύλλογος έχει έρθει σε επαφή είναι ο Khephren Thuram της OGC Nice και ο Manu Kone της Borussia Monchengladbach. Ο Ryan Gravenberg της Bayern Munich περιγράφεται ως «μια άλλη πιθανή επιλογή», αν και η διαθεσιμότητά του είναι ακόμα στον αέρα καθώς περιμένει να ακούσει τα σχέδια του Thomas Tuchel για αυτόν.

Ο Thuram και ο Kone έχουν αναδειχθεί ως δημοφιλή ονόματα μεταξύ των οπαδών της Liverpool, με το 22χρονο δίδυμο να αντιπροσωπεύει φαινομενικά καλή αξία για τον σύλλογο τόσο άμεσα όσο και στο μέλλον. Δεν έχει αναφερθεί καμία τιμή για τον Thuram, γιο του θρυλικού μέσου της Γαλλίας Lilian, από τότε που αναπτύχθηκε το ενδιαφέρον του συλλόγου, αλλά προηγουμένως είχε ισχυριστεί ότι είναι διαθέσιμος για περίπου 60 εκατομμύρια ευρώ (51,8 εκατομμύρια £).

Εν τω μεταξύ, ο Kone της Gladbach λέγεται ότι αποτιμάται σε περίπου 30 εκατομμύρια £ με 35 εκατομμύρια £, αν και αυτό πιστεύεται ότι είναι ένα σημείο εκκίνησης για τις διαπραγματεύσεις. Οι δύο παίκτες βρίσκονται στην αποστολή της Γαλλίας για το U21 Euro του καλοκαιριού στη Ρουμανία και τη Γεωργία, με το τουρνουά να ξεκινά στις 21 Ιουνίου.

Αυτό μπορεί να θέσει μια προθεσμία για πρώιμες διαπραγματεύσεις, καθώς η γρήγορη κίνηση της Liverpool για τον Mac Allister δείχνει την προθυμία τους να κλείσουν συμφωνίες πριν από την έναρξη της προετοιμασίας. Ο Jurgen Klopp και η ομάδα του θα αρχίσουν να δουλεύουν στο Προπονητικό Κέντρο της AXA στις 8 Ιουλίου, αν και όσοι συμμετέχουν σε καλοκαιρινούς διεθνείς αγώνες θα επιστρέψουν μερικές μέρες αργότερα.

Επιβεβαιώνει την επαφή των Reds με τους Thuram & Kone ο David Lynch
Μοιραστείτε το!

Αφήστε μια απάντηση

Top
Social Media Auto Publish Powered By : XYZScripts.com