Είσαι εδώ
Home > HOMEPAGE HOT POSTS > Η ενημέρωση για την πρόοδο του Kaide Gordon

Η ενημέρωση για την πρόοδο του Kaide Gordon

Η ενημέρωση τραυματισμού Kaide Gordon με απουσία 16 μηνών εξηγείται

Ο Kaide Gordon δεν έχει παίξει για τη Liverpool εδώ και 16 μήνες λόγω ενός «σύνθετου» τραυματισμού της λεκάνης, αλλά ο σύλλογος ελπίζει ότι τώρα πλησιάζει στην επιστροφή του.

Η τελευταία φορά που ο Gordon ήταν στο γήπεδο ήταν για μια ήττα 3-0 από τη Leeds κάτω των 21 ετών τον Φεβρουάριο του 2022, μια μέρα αφότου είχε μείνει στον πάγκο της πρώτης ομάδας.

Έκτοτε, μια σειρά από προβλήματα τραυματισμών που συνδέονται με την ανάπτυξή του τον κράτησαν στο περιθώριο, με τη Liverpool να ακολουθεί μια πολύ προσεκτική προσέγγιση για την αποθεραπεία του.

Ο Jürgen Klopp φρόντισε να χρησιμοποιήσει τον Gordon όποτε ήταν δυνατόν, μεταξύ άλλων για προπονητικά γήπεδα στην Αυστρία και το Ντουμπάι, ενώ έχει φωτογραφηθεί να τρέχει στα γήπεδα του Προπονητικού Κέντρου ΑΧΑ.

Ωστόσο, ο εξτρέμ δεν μπόρεσε να αξιοποιήσει την εκπληκτική του επιτυχία με την πρώτη ομάδα το 2021/22, όταν έγινε ο δεύτερος νεότερος σκόρερ του συλλόγου.

Σύμφωνα με το Liverpool Echo, ωστόσο, ο Gordon είναι τώρα «πολύ πιο κοντά στην επανέναρξη της ομαδικής προπόνησης» αφού έχει ξαναρχίσει τη «δοκιμαστική δουλειά με μπάλα».

Ο σύλλογος επέλεξε να μην τον επανενσωματώσει τους τελευταίους μήνες της περασμένης σεζόν για να αποφύγει κάθε κίνδυνο εκ νέου τραυματισμού.

Αντίθετα, ενώ δεν έχει καθοριστεί «χρονοδιάγραμμα» για την επιστροφή του, υπάρχει πιθανότητα ο 18χρονος να συμμετάσχει σε τμήματα της προετοιμασίας πριν από τη σεζόν.

Μιλώντας στο Liverpool Echo, ο προπονητής της U21s, Barry Lewtas, περιέγραψε τον τραυματισμό ως «σύνθετο» και εξήγησε ότι ο Gordon είναι πλέον «ψηλότερος και μεγαλύτερος» από την τελευταία φορά που αγωνίστηκε.

«Ό,τι είναι δύσκολο με συγκεκριμένο είδος τραυματισμών, ειδικά με νεότερα αγόρια που μεγαλώνουν, είναι περίπλοκο», είπε.

«Δεν είναι όπως όταν σπάς ένα κόκκαλο, τότε το κόκκαλο επουλώνεται και συνεχίζεις.

«Μερικοί από αυτούς τους τραυματισμούς είναι πιο περίπλοκοι, και δυστυχώς για την Kaide ήταν αυτό.

«Έχει συνδεθεί με την ανάπτυξή του και ο Kaide είναι πιο ψηλός και μεγαλύτερος τώρα από ό,τι όταν έπαιξε τελευταία φορά».

Όπως συνέχισε ο Lewtas, παραδέχτηκε ότι μέρος της προσοχής του συλλόγου οφειλόταν σε μια αυξημένη προσδοκία γύρω από τον Gordon μεταξύ των υποστηρικτών λόγω της πρώιμης επιρροής του.

«Πάντα ξέραμε να μην βάλουμε ποτέ ένα χρονοδιάγραμμα σε αυτό, καθώς ξέραμε ότι θα μπορούσε να είναι μεγάλο και δεν θέλαμε να βάλουμε τις ελπίδες του πολύ υψηλές», πρόσθεσε ο προπονητής.

«Και ήθελα να τον κρατήσω στο σωστό πλαίσιο μυαλού επίσης.

«Xωρίς να αυξάνονται προσδοκίες και από κανέναν άλλον, καθώς είναι ένας παίκτης που έχει ήδη επιδράσει στην πρώτη ομάδα.

Τρέχει λίγο περισσότερο στο γήπεδο και θα δούμε πώς θα πάει. »

Ο Kaide Gordon έχασε μια σεζόν.
Μοιραστείτε το!

Αφήστε μια απάντηση

Top
Social Media Auto Publish Powered By : XYZScripts.com