Είσαι εδώ
Home > HOMEPAGE HOT POSTS > «Ολοκληρώθηκε» του Mac Allister στους Reds λένε τα ΜΜΕ της Αργεντινής

«Ολοκληρώθηκε» του Mac Allister στους Reds λένε τα ΜΜΕ της Αργεντινής

Παίκτης της Liverpool θα είναι ο Alexis Mac Allister, σύμφωνα με έγκυρα δημοσιεύματα στην Αργεντινή, με τους όρους να έχουν συμφωνηθεί και να έχει οριστεί το ποσό που θα καταβληθεί στην Brighton.

Η σεζόν δεν έχει τελειώσει ακόμα, αλλά η πρόοδος που σημειώνεται όσον αφορά τη διαμόρφωση της ομάδας του Jurgen Klopp για τη νέα σεζόν που έρχεται. Το Σάββατο, ο Roberto Firmino πέτυχε το τελευταίο του γκολ στο Anfield και απέσπασε ισοπαλία 1-1 με την Aston Villa η οποία σχεδόν σίγουρα θα φέρει τους Reds στο Europa League την επόμενη σεζόν.

Παρά τους προηγούμενους ισχυρισμούς του ρεπόρτερ της «Athletic» για την Brighton Andy Naylor, ότι ο Mac Allister θα πήγαινε μόνο σε ομάδα του Champions League, κάτι τέτοιο δεν φαίνεται να ισχύει.

Σύμφωνα με τον έγκριτο δημοσιογράφο Gaston Edul του TyC Sports, στην πατρίδα του μέσου την Αργεντινή, η συμφωνία για να τον φέρει στη Liverpool είναι «ήδη ολοκληρωμένη». Ο Mac Allister θα υπογράψει «πολυετές συμβόλαιο», το οποίο σύμφωνα με προηγούμενες πληροφορίες θα έχει διάρκεια μέχρι το 2028, με τη Liverpool να πληρώνει «κοντά στα 70 εκατομμύρια λίρες».

Η Liverpool φέρεται να έχει κερδίσει την Chelsea στη μεταγραφή, με τον Edul να δίνει περισσότερες πληροφορίες στο Twitter, καθώς εξήγησε ότι «αρκετές ομάδες της Premier League τον ήθελαν».

Ο σύλλογος του Merseyside φέρεται να διαπραγματεύεται «εδώ και πολύ καιρό», με τον ατζέντη και πατέρα του Mac Allister, Carlos, να εξηγεί τον Απρίλιο ότι είχε «ξεκινήσει συζητήσεις σε γενικές γραμμές» για μια πιθανή μετακίνηση.

Νωρίτερα, ο David Ornstein της Athletic αποκάλυψε ότι υπήρχε ένα είδος ρήτρας αποδέσμευσης στη συμφωνία του 24χρονου με την Brighton, αν και οι λεπτομέρειες δεν ήταν σαφείς. Ο Fabrizio Romano εν τω μεταξύ, υποστήριξε το Σάββατο ότι «του είπαν ότι υπάρχει [ένα] καθορισμένο τίμημα για την αποχώρηση του Alexis τον Ιούνιο».

Ωστόσο, ο Romano πρόσθεσε ότι η συμφωνία «δεν έχει τελειώσει ακόμα», με τους προσωπικούς όρους να είναι μόνο «σχεδόν συμφωνημένοι», αν και είναι λογικό ότι η TyC Sports θα έχει πιο ενημερωμένες πληροφορίες.

Μιλώντας στο FIVE νωρίτερα μέσα στην εβδομάδα, ο Ornstein εξήγησε ότι υπάρχει «μεγάλη πιθανότητα» να έρθει ο Mac Allister στη Liverpool, ενώ ο Neil Jones του GOAL εξέφρασε παρόμοια άποψη στο The Redmen TV. «Μέχρι το τέλος αυτού του μήνα θα είμαστε σε αρκετά ξεκάθαρη θέση σχετικά με το πού θα πάει και πόσο κοντά βρίσκεται η Liverpool στο να κλείσει αυτή η συμφωνία», δήλωσε ο Jones.
«Αλλά νομίζω ότι είναι ένας παίκτης που βρίσκεται στην κορυφή της λίστας της Liverpool τώρα».

Αν πιστέψουμε την TyC Sports, λοιπόν, τα χαρτιά μπαίνουν πλέον στη θέση τους για μια μεταγραφή που θα μπορούσε να ολοκληρωθεί εφικτά μετά την τελευταία αγωνιστική της σεζόν στις 28 Μαΐου.

«Ολοκληρώθηκε» του Mac Allister στους Reds λένε τα ΜΜΕ της Αργεντινής
Μοιραστείτε το!

Αφήστε μια απάντηση

Top
Social Media Auto Publish Powered By : XYZScripts.com