Είσαι εδώ
Home > HOMEPAGE HOT POSTS > Firmino: «Είμαι περήφανος για όσα καταφέραμε»

Firmino: «Είμαι περήφανος για όσα καταφέραμε»

Περήφανος για τα όσα κατάφερε με τους συμπαίκτες του στα 8 χρόνια παρουσίας του στο Anfield δήλωσε ο Bobby Firmino, στις δηλώσεις που έξανε μετά την εντός έδρας ισοπαλία με σκορ 1-1 κόντρα στην Aston Villa το απόγευμα του Σαββάτου.

Ο Βραζιλιάνος επιθετικός μπόρεσε να αποχαιρετήσει τον κόσμο του Anfield, με ένα γκολ, το οποίο όμως δεν ήταν αρκετό, για να δώσει και τη νίκη στην ομάδα.

Μετά τη λήξη του αγώνα, στις δηλώσεις του είχε να πει:

“ Στην αρχή όταν ήρθα ήταν δύσκολο να προσαρμοστώ στο κλίμα, στο ποδόσφαιρο, στα πάντα. Όπως για κάθε παίκτη, είναι το ίδιο. Αλλά δόξα τω Θεώ, τα καταφέραμε όλα εδώ, τα κερδίσαμε όλα μαζί. Χωρίς τους συμπαίκτες μου, την οικογένειά μου, τον προπονητή, δεν μπορείς να το κάνεις αυτό. Είμαι πολύ περήφανος για την ιστορία, για όλα όσα πετύχαμε μαζί. ”

“ Δυστυχώς δεν πήραμε τη νίκη, δεν ήταν το αποτέλεσμα που θέλαμε. Αλλά το τελευταίο παιχνίδι στο σπίτι μας με τους φιλάθλους, την οικογένειά μου εδώ, όλους, φίλους, ήμουν πολύ συγκινημένος και χαρούμενος για αυτό, που έβαλα το τελευταίο μου γκολ στην έδρα μου. Με αυτή τη φανέλα, αυτόν τον μεγάλο σύλλογο, είμαι πολύ χαρούμενος. ” Τόνισε ο Bobby Firmino.

Ο θρύλος της Liverpool, Bobby Firmino.

 

Μοιραστείτε το!

Αφήστε μια απάντηση

Top
Social Media Auto Publish Powered By : XYZScripts.com