Είσαι εδώ
Home > HOMEPAGE HOT POSTS > Henderson: «Πιστεύω ότι μου απομένουν λίγα καλά χρόνια σαν τον Modric»

Henderson: «Πιστεύω ότι μου απομένουν λίγα καλά χρόνια σαν τον Modric»

Ο Jordan Henderson είναι πεπεισμένος ότι έχει ακόμα πολλά να προσφέρει στη Liverpool τις επόμενες σεζόν, καθώς πλησιάζει στο τέλος της καριέρας του.

Ο αρχηγός των Reds θα γίνει 33 αυτό το καλοκαίρι, καθώς πλησιάζει στην ολοκλήρωση της 12ης σεζόν του στον σύλλογο, με το τρέχον συμβόλαιό του να λήγει το καλοκαίρι του 2025. Ο Henderson ήρθε από τη Sunderland το 2011 για περίπου 20 εκ. λίρες και του δόθηκε το περιβραχιόνιο του αρχηγού μετά την αποχώρηση του Steven Gerrard το 2015.

Μιλώντας ενόψει του ταξιδιού της ομάδας του στο Leicester το βράδυ της Δευτέρας, ο Henderson δήλωσε ότι, εξακολουθεί να αισθάνεται πως είναι σε «πολύ καλή» φυσική κατάσταση, καθώς μπαίνει σε αυτό που τυπικά θα περιγραφόταν ως τα τελευταία χρόνια της καριέρας ενός ποδοσφαιριστή.

«Αισθάνομαι πολύ καλά ακόμα σωματικά, για να είμαι ειλικρινής», είπε ο μέσος στο Sky Sports. «Φυσικά, καθώς μεγαλώνεις λίγο, πρέπει να κοιτάς τις λεπτομέρειες του ενός τοις εκατό, την ανάκαμψη σου γύρω από παιχνίδια και τέτοια πράγματα, ειδικά όταν παίζεις κάθε τρεις μέρες.»

Ο Άγγλος διεθνής μέσος έχει πραγματοποιήσει 40 εμφανίσεις με τους Reds μέχρι στιγμής αυτή τη σεζόν και η εμπλοκή του στην ομάδα φαίνεται να είναι τόσο σταθερή όσο ποτέ.

Έχει πετύχει κάθε μεγάλη διάκριση ως αρχηγός της Liverpool, συμπεριλαμβανομένου του τροπαίου Champions League το 2019 και του 19ου τίτλου πρωταθλήματος το 2020.

«Αισθάνομαι σε καλή φόρμα, αισθάνομαι σαν να κοιτάς τον σύγχρονο παίκτη ότι η διαφορά ηλικίας για τη σύνταξη αυξάνεται συνέχεια», συνέχισε. «Στα μέσα της εβδομάδας είδαμε τον Modric, τον Benzema και παίκτες σαν αυτούς, να παίζουν σε υψηλό επίπεδο στα 37 και δείχνουν πολύ καλά σωματικά. Έτσι, αισθάνομαι ότι μου απομένουν τουλάχιστον λίγα χρόνια και είμαι έτοιμος για μια νέα πρόκληση που θα έρθει ξανά την επόμενη σεζόν.»

Η τρέχουσα συμφωνία του Henderson θα τον έβλεπε να παραμένει στο Anfield μετά τα 35α γενέθλιά του, αφού υπέγραψε νέο μακροπρόθεσμο συμβόλαιο το 2021. Οποιαδήποτε παράταση σε αυτό, είναι σχεδόν βέβαιο ότι ο αρχηγός τελειώνει την καριέρα του στη Liverpool και φαίνεται ότι παραμένει σίγουρος πως, το σώμα του θα μπορούσε να του επιτρέψει να το κάνει ακριβώς αυτό.

Ο Jurgen Klopp αναμφίβολα θα προσπαθήσει να ενισχύσει τη μεσαία γραμμή του αυτό το καλοκαίρι προκειμένου να ανακάμψει από μια απογοητευτική χρονιά. Αλλά η επικείμενη αποχώρηση του υπαρχηγού James Milner θα αφήσει αναπόφευκτα ένα ακόμη μεγαλύτερο μέρος της ευθύνης της ηγεσίας, στην “πόρτα” του Henderson την επόμενη σεζόν.

Henderson: «Πιστεύει ότι του απομένουν λίγα καλά χρόνια, σαν τον Modric»
Μοιραστείτε το!

Αφήστε μια απάντηση

Top
Social Media Auto Publish Powered By : XYZScripts.com