Είσαι εδώ
Home > HOMEPAGE HOT POSTS > Στο Twitter ανακοίνωσε τον «χωρισμό» του με τους Reds ο Gronnemark

Στο Twitter ανακοίνωσε τον «χωρισμό» του με τους Reds ο Gronnemark

Ο προπονητής πλάγιων Thomas Gronnemark ανακοίνωσε ότι ο ίδιος και η Liverpool δεν θα συνεργάζονται πλέον από το προσεχές καλοκαίρι.

Ο Δανός προπονητής εργαζόταν με τους Reds ως σύμβουλος τα τελευταία πέντε χρόνια. Ωστόσο, μπαίνοντας χθες το βράδυ στο Twitter, ο Gronnemark αποκάλυψε ότι ο ίδιος και ο σύλλογος ήρθαν σε αμοιβαίο χωρισμό των δρόμων τους.

«Όλα τα καλά πράγματα τελειώνουν. Η Liverpool και εγώ αποφασίσαμε να μην συνεχίσουμε την συνεργασία μας για την προπόνηση ρίψεων μετά από πέντε υπέροχες σεζόν», έγραψε. «Είμαι περήφανος που συμμετείχα στο να φτάσουμε την Liverpool από την 18η στην 1η θέση της Premier League στις ρίψεις υπό πίεση (πλάγια άουτ).»

«Έκτοτε, 25 επαγγελματικοί σύλλογοι με προσέλαβαν με βάση την εντυπωσιακή ανάπτυξη στην Liverpool, με συμμετοχή σε 14 τίτλους, σε ανόδους και σε ομάδες που έχουν ξεπεράσει το επίπεδο τους. Οι τελευταίες σεζόν δεν μου επέτρεψαν να δουλέψω όσο θα ήθελα με τις ρίψεις υπό πίεση (πλάγια άουτ) και ως εκ τούτου είναι φυσικό και αναμενόμενο να πούμε αντίο 7 ευχαριστώ για αυτό το διάστημα τώρα.»

«Ευχαριστώ για τον υπέροχο χρόνο και τη συνεργασία, την Liverpool FC και τον Jurgen Klopp, το προσωπικό και τους παίκτες. Κάναμε ένα φανταστικό ταξίδι».

Την εποχή της πρόσληψής του, ο Gronnemark και η Liverpool αντιμετώπισαν αρκετή ειρωνεία. Ένας προπονητής που προπονεί πλάγια; Στην Premier League; Η ιδέα φαινόταν εντελώς αστεία εκείνη την εποχή.

Αλλά από τότε, ο εκκεντρικός Δανός έχει κερδίσει επαίνους για τη μεταμόρφωση του τρόπου με τον οποίο οι Reds προσεγγίζουν αυτές τις επαναφορές. Όπως υπαινίσσεται στην ανάρτησή του στο Twitter, ο Gronnemark έγινε περιζήτητος. Με τη Liverpool να κερδίζει πολλές επιτυχίες στο γήπεδο, πολλοί άλλοι ήθελαν να μιμηθούν αυτό που έκανε.

Προφανώς, η δουλειά του αντιπροσώπευε μόνο ένα πολύ μικρό μέρος της επιτυχίας των Reds. Δεν κάνεις απλά λίγη δουλειά στις ρίψεις σου και αρχίζεις να παίζεις σαν την κορυφαία Liverpool του Jurgen Klopp. Αλλά ήταν μια ακόμη επίδειξη του πόσο αφοσιωμένος είναι ο Klopp στα «οριακά παιχνίδια» του κορυφαίου ποδοσφαίρου. Η εστίαση στις ρίψεις με τόση λεπτομέρεια, όταν άλλοι σίγουρα δεν το έκαναν, έδωσε στη Liverpool άλλο ένα μικρό προβάδισμα στον ανταγωνισμό.

Όταν αντιμετωπίζεις έναν οικονομικό κολοσσό όπως η Manchester City, χρειάζεσαι όλη τη βοήθεια που μπορείς να πάρεις σε αυτό το κομμάτι. Ευτυχώς, για τους Reds και για τον Gronnemark, η δουλειά του έφερε απτά αποτελέσματα.

Τώρα, με τα πράγματα να αλλάζουν λίγο στον σύλλογο, φαίνεται ότι είναι μια καλή κίνηση να χωρίσουν οι δρόμοι μας. Η τεχνογνωσία του Gronnemark ελπίζουμε ότι θα έχει μεταδοθεί σε κάποιους από τους υπόλοιπους συνεργάτες του Klopp, οι οποίοι μπορούν να συνεχίσουν να μεταδίδουν τη σοφία του.

Όλα τα καλύτερα, Thomas. Σε ευχαριστούμε για τις υπηρεσίες σου!

Στο Twitter ανακοίνωσε τον «χωρισμό» του με τους Reds ο Gronnemark
Μοιραστείτε το!

Αφήστε μια απάντηση

Top
Social Media Auto Publish Powered By : XYZScripts.com