Είσαι εδώ
Home > HOMEPAGE HOT POSTS > Gakpo: «Απολαμβάνω να παίζω για τη Liverpool»

Gakpo: «Απολαμβάνω να παίζω για τη Liverpool»

Δηλώσεις έκανε ο Cody Gakpo μετά την εντός έδρας νίκη της Liverpool με 1-0 επί της Brentford, μιλώντας για το πόσο απολαμβάνει να αγωνίζεται με τη φανέλα της ομάδας, τον διαιτητή της συνάντησης, αλλά και τον Alisson Becker.

Αρχικά για τον διαιτητή, Anthony Taylor είχε να πει:

“ Ήταν πραγματικά δύσκολο γιατί φαινόταν ότι όποτε πηγαίναμε για μονομαχία τους κάναμε φάουλ. Αυτή είναι μια απόφαση του διαιτητή, αλλά είναι πολύ δύσκολο να πάμε σε μια μονομαχία. ”

“ Καταφέραμε να τα βγάλουμε πέρα και όταν είχαν στημένη φάση δεν δεχθήκαμε γκολ. Αυτό ήταν καλό από την πλευρά μας. ”

Όσο για τη θέση του το Σάββατο:

“ Μου αρέσει να παίζω, σίγουρα, και όπου μπορώ να βοηθήσω περισσότερο την ομάδα. Μερικές φορές είναι λίγο πιο βαθιά στη μεσαία γραμμή και μερικές φορές στη θέση του επιθετικού. Απλώς απολαμβάνω να παίζω με τους συμπαίκτες μου και ειδικά όταν κερδίζεις είναι καλύτερο. ”

“ Η  δουλειά έγινε, αυτό ήταν το πιο σημαντικό πράγμα. Ήταν ένα δύσκολο παιχνίδι, αλλά μείναμε μαζί, δουλέψαμε πολύ σκληρά και τα καταφέραμε. Ήταν μια τεράστια νίκη για εμάς σε μια καλή περίοδο. Η σεζόν δεν έχει τελειώσει ακόμα και εμείς απλά πρέπει να μείνουμε συγκεντρωμένοι και να προσπαθήσουμε να κερδίσουμε και τα τρία τελευταία ματς. ”

Για τον Alisson πρόσθεσε:

“ Όταν ξέρεις ότι υπάρχει κάποιος που μπορεί να σώσει τα πιο τρελά και δύσκολα σουτ στο τέρμα εκεί που νομίζεις ότι είναι ήδη γκολ και το αποκρούει, σου δίνει αυτοπεποίθηση να πάρεις την μπάλα και να παίξεις. ”

Mo Salah, Cody Gakpo και Darwin Nunez.
Μοιραστείτε το!

Αφήστε μια απάντηση

Top
Social Media Auto Publish Powered By : XYZScripts.com