Είσαι εδώ
Home > HOMEPAGE HOT POSTS > Ο Jorg Schmadtke έτοιμος να αντικαταστήσει τον Julian Ward

Ο Jorg Schmadtke έτοιμος να αντικαταστήσει τον Julian Ward

Η Liverpool είναι έτοιμη να χρίσει τον Jorg Schmadtke νέο αθλητικό διευθυντή του συλλόγου, καθώς βρίσκεται σε προχωρημένες συζητήσεις μαζί του, σύμφωνα με τις τελευταίες πληροφορίες από το Νησί.

Οι Reds βρίσκονταν σε αναζήτηση νέου αθλητικού διευθυντή τους τελευταίους μήνες, μετά την απόφαση που πήρε ο Julian Ward τον περασμένο Νοέμβριο να αποχωρήσει από τον ρόλο του στο τέλος της σεζόν και φαίνεται πως καταλήγουν στη λύση του έμπειρου Γερμανού.

Ο 59χρονος διαθέτει μεγάλη εμπειρία από τον συγκεκριμένο ρόλο, αφού βρίσκεται σε παρόμοιες θέσεις από το 2009, έχοντας δουλέψει με επιτυχία σε τέσσερις διαφορετικές ομάδες της πατρίδας του.

Συγκεκριμένα, έχει υπάρξει τεχνικός διευθυντής στην Aachen, στο Hannover 96, στην FC Cologne και στη Wolfsburg, από την οποία και αποχώρησε τον περασμένο Φεβρουάριο, με δική του απόφαση.

Ο Jürgen Klopp έπαιξε σημαντικό ρόλο στις συζητήσεις με την πλευρά του Schmadtke, καθώς και με τη λήψη της απόφασης που μοιάζει να είναι οριστική.

Οι δύο άνδρες γνωρίζονται από την κοινή τους θητεία στη Bundesliga και διατηρούν πολύ καλές σχέσεις.

Ο Jorg Schmadtke έχει υπάρξει και ποδοσφαιριστής και μάλιστα τερματοφύλακας για τη Freiburg και για την Fortuna Dusseldolf κατά τη δεκαετία του 1980 και του 1990.

Η Liverpool θα είναι η πρώτη του, εκτός Γερμανίας, δουλειά.

Καταλήγει σε Jorg Schmadtke η Liverpool.

 

Μοιραστείτε το!

Αφήστε μια απάντηση

Top
Social Media Auto Publish Powered By : XYZScripts.com