Είσαι εδώ
Home > HOMEPAGE HOT POSTS > Salah: «Τίποτα δεν είχε σημασία περισσότερο από τους τρεις βαθμούς»

Salah: «Τίποτα δεν είχε σημασία περισσότερο από τους τρεις βαθμούς»

Η εξασφάλιση των τριών βαθμών κόντρα στην Brentford, ήταν το μόνο που είχε σημασία για τον Salah, σε μια μέρα που ο ίδιος έφτασε σε πολλά σημαντικά ρεκόρ όσο είναι στην Liverpool.

Το γκολ του Αιγύπτιου στο 13ο λεπτό το βράδυ του Σαββάτου, επέκτεινε τη νικηφόρα σειρά των Reds στην Premier League σε έξι αγώνες. Το γκολ αυτό τον έφερε στην πέμπτη θέση στη λίστα των σκόρερ όλων των εποχών του συλλόγου, ισοβαθμώντας με τον Steven Gerrard. Ήταν η 30η συμμετοχή του στη σεζόν σε όλες τις διοργανώσεις και έγινε ο πρώτος παίκτης στην ιστορία του συλλόγου που σκοράρει σε εννέα συνεχόμενα εντός έδρας παιχνίδια.

Μετά τον αγώνα ο Salah μίλησε στο Sky Sports, σχολιάζοντας τα ρεκόρ του, δίνοντας έμφαση σε μια άλλη σημαντική νίκη για τους Reds.

Στη νίκη…

Πρέπει να συνεχίσουμε να κερδίζουμε, οπότε αυτό ήταν το κύριο πράγμα για εμάς σήμερα. Χαίρομαι που το κάναμε. Τίποτα δεν είχε σημασία περισσότερο από τους τρεις βαθμούς. Όλοι ήταν ευχαριστημένοι στα αποδυτήρια αυτό είναι υπέροχο. Απλά πρέπει να συνεχίσουμε.

Για το τι σημαίνει για αυτόν το να σκοράρει 100 γκολ στο Anfield

Σημαίνει πολλά για μένα. Είπα πριν, νιώθω σαν στο σπίτι μου εδώ, είμαι χαρούμενος. Απλώς πρέπει να τελειώσουμε τη σεζόν με τον καλύτερο δυνατό τρόπο. Αλλά όσο κι αν βάζω γκολ, η ομάδα κερδίζει παιχνίδια αυτό είναι το πιο σημαντικό.

Φτάνοντας τα 30 γκολ για τέταρτη φορά ως Κόκκινος και σκοράροντας σε εννέα συνεχόμενα εντός έδρας παιχνίδια…

Είναι κάτι που με κάνει περήφανο, για να είμαι δίκαιος. Δουλεύω πολύ σκληρά και αυτό το ξέρουν όλοι, το βλέπουν όλοι. Απλώς έχω κίνητρο για να συνεχίσω να σπάω ρεκόρ και να βάζω γκολ και να κερδίζω παιχνίδια για την ομάδα.

Στο γκολ του κόντρα στην Brentford

Θα ήθελα να σκοράρω κάτι καλύτερο από αυτό, αλλά το σημαντικό είναι ότι το γκολ αυτό μας έδωσε τρεις βαθμούς

Για το τι σημαίνουν οι τρεις βαθμοί…

Το παίρνω παιχνίδι με παιχνίδι και δεν θέλουμε να σκεφτόμαστε περαιτέρω. Το παίρνουμε παιχνίδι με παιχνίδι και βλέπουμε τι θα γίνει.

Για το αν η ομάδα νιώθει «πιο σταθερή»…

Νομίζω ότι βελτιωθήκαμε πολύ τις τελευταίες δύο εβδομάδες. Έχουμε κερδίσει έξι σερί, όπως είπες, είχαμε ένα-δυο ή μερικά καθαρά σετ (χωρίς να δεχθούν γκολ), κάτι που είναι πολύ σημαντικό για εμάς γιατί όταν δεν δεχτείς ένα γκολ, χρειάζεται απλώς να κερδίσεις 1-0 και αυτό είναι όλο. Αυτό συνέβη σε αυτό το παιχνίδι και στο τελευταίο παιχνίδι. Είμαστε πιο σταθεροί αυτή τη στιγμή στην ομάδα και πρέπει να συνεχίσουμε γιατί απομένουν τρία παιχνίδια, οπότε πρέπει απλώς να συνεχίσουμε.

Για την αξιολόγηση της φόρμας της Liverpool

Πάρτε παιχνίδι με παιχνίδι και απλά δείτε. Δεν χρειάζεται να έχουμε υπερβολική αυτοπεποίθηση. Νομίζω ότι προπονούμαστε πολύ καλά και όλοι είναι χαρούμενοι που παίζουν. Έχουμε ένα καλό γκρουπ παικτών, παίζουμε μαζί πέντε, έξι χρόνια, οπότε αυτό είναι το πιο σημαντικό πράγμα – να σεβόμαστε ο ένας τον άλλον και να παλεύουμε σκληρά.

Salah: «Τίποτα δεν είχε σημασία περισσότερο από τους τρεις βαθμούς»
Μοιραστείτε το!

Αφήστε μια απάντηση

Top
Social Media Auto Publish Powered By : XYZScripts.com