Είσαι εδώ
Home > HOMEPAGE HOT POSTS > Κατηγορεί τον Klopp η FA για τα σχόλια προς το πρόσωπο του Tierney

Κατηγορεί τον Klopp η FA για τα σχόλια προς το πρόσωπο του Tierney

Ο Jurgen Klopp κατηγορήθηκε από την F.A., για τις «χαοτικές» σκηνές και τις κατηγορίες προς τους διαιτητές, μετά το παιχνίδι της Κυριακής.

Ο προπονητής της Liverpool Jurgen Klopp κατηγορήθηκε για φερόμενη ανάρμοστη συμπεριφορά από την Ποδοσφαιρική Ομοσπονδία (FA) μετά τα σχόλια που έκανε για τον διαιτητή Paul Tierney. Η FA εξέδωσε ανακοίνωση το απόγευμα της Τρίτης, επιβεβαιώνοντας την απόφαση και ανέφερε ότι ο Klopp έχει προθεσμία μέχρι την Παρασκευή για να απαντήσει στους ισχυρισμούς ότι τα σχόλιά του για τον διαιτητή «υπονοούν προκατάληψη ή/και αμφισβητούν την ακεραιότητα του διαιτητή ή/και είναι προσωπικά/προσβλητικά ή/και δυσφημούν το παιχνίδι».

Όλα αυτά έρχονται μετά το επίμαχο περιστατικό με την Totttenham το απόγευμα της Κυριακής. Μετά από ένα δραματικό παιχνίδι, ο Klopp πανηγύρισε έξαλλα μπροστά στον τέταρτο διαιτητή John Brooks, όταν ο επιθετικός της Liverpool Diogo Jota που ήρθε από τον πάγκο έδωσε μια δραματική νίκη στις καθυστερήσεις.

Ο προπονητής της Liverpool, έχει δεχθεί έντονη κριτική από αρκετούς πρώην διαιτητές της Premier League, όπως οι Keith Hackett, Mark Clattenburg και Peter Walton, για τον τρόπο με τον οποίο πανηγύρισε μπροστά στον τέταρτο διαιτητή John Brooks και πριν κατηγορήσει ανοιχτά τον Paul Tierney για «ανάρμοστο σχόλιο» και διερωτηθεί τι έχει ο Tierney εναντίον της ομάδας του.

Μιλώντας για το περιστατικό στη συνέντευξη Τύπου το απόγευμα της Τρίτης, ο Klopp είπε στους δημοσιογράφους: «Η όλη κατάσταση δεν θα έπρεπε να είχε συμβεί καθόλου. Ήταν από συναίσθημα, θυμό και αυτό είναι κάτι που ποτέ ένας καλός ηγέτης δεν πρέπει να κάνει. Ήμουν ακόμα θυμωμένος, γεγονός που οδήγησε στον τρόπο που πανηγύρισα». Ο Jurgen Klopp ζήτησε συγγνώμη για τον τρόπο με τον οποίο ενήργησε κατά τη διάρκεια της νίκης με 4-3 επί της Totttenham.

Κατηγορεί τον Klopp η FA για τα σχόλια προς το πρόσωπο του Tierney
Μοιραστείτε το!

Αφήστε μια απάντηση

Top
Social Media Auto Publish Powered By : XYZScripts.com