Είσαι εδώ
Home > HOMEPAGE HOT POSTS > Liverpool – Fulham (preview)

Liverpool – Fulham (preview)

Η Liverpool φιλοξενεί στο Anfield τη Fulham το βράδυ της Τετάρτης στις 22:00 ώρα Ελλάδος για εξ’ αναβολής αγώνα της 28ης αγωνιστικής της Premier League.

Οι Reds τρέχουν σερί 4 συνεχόμενων νικών για πρώτη φορά φέτος και θέλουν να το διευρύνουν, ώστε να φτάσουν πιο κοντά στον μοναδικό τους στόχο, που δεν είναι άλλος από την έξοδο στην Ευρώπη για την επόμενη αγωνιστική περίοδο.

Η ομάδα του Klopp προέρχεται από τη δραματική εντός έδρας νίκη με 4-3 επί της Tottenham που την ανέβασε στην πέμπτη θέση, ενώ η Fulham ηττήθηκε με 1-2 στην έδρα της από την Manchester City και μετρά συνολικά 2 σερί ήττες.

Η Fulham βρίσκεται πλέον στην δέκατη θέση της βαθμολογίας με 45 βαθμούς και ο ρεαλιστικός στόχος της είναι να τερματίσει εντός δεκάδας, αφού την Ευρώπη δεν την προλαβαίνει πλέον.

Οι Reds έχουν να αντιμετωπίσουν μονάχα ένα πρόβλημα, με τον Diogo Jota να είναι αμφίβολος, λόγω του προβλήματος στην πλάτη που αποκόμισε την περασμένη εβδομάδα.

Ο Bobby Firmino προπονείται κανονικά αλλά δεν θα βρεθεί στην αποστολή.

Κάποιες αλλαγές θα γίνουν πάντως από τον Γερμανό τεχνικό, με τον Jordan Henderson να ενδέχεται να επιστρέψει στην ενδεκάδα και τον Darwin Nunez να παίρνει φανέλα βασικού.

Αν υπάρξει περαιτέρω rotation, τότε θα μπορούσε να ξεκινήσει και ο Κώστας Τσιμίκας στο αριστερό άκρο της άμυνας, δίνοντας ανάσες στον Andy Robertson.

Η Fulham του Marco Silva για τον αγώνα του Anfield δεν μπορεί να υπολογίζει τους Mitrovic, Kurzawa, Real και Pereira για λόγους τιμωριών και τραυματισμών αντίστοιχα.

Διαιτητής της συνάντησης θα είναι ο Stuart Attwell.

Στον αγώνα του πρώτου γύρου, οι δύο ομάδες αναδείχθηκαν ισόπαλες με σκορ 2-2.

Για συνέχεια του σερί η Liverpool.
Μοιραστείτε το!

Αφήστε μια απάντηση

Top
Social Media Auto Publish Powered By : XYZScripts.com