Είσαι εδώ
Home > HOMEPAGE HOT POSTS > Ο Klopp για Tottenham, Jones και τραυματίες

Ο Klopp για Tottenham, Jones και τραυματίες

Ο Jürgen Klopp μίλησε στη συνέντευξη τύπου ενόψει της Κυριακάτικης εντός έδρας αναμέτρησης με την Tottenham για την Premier League.

Ο προπονητής της ομάδας ρωτήθηκε για την ενδεκάδα κόντρα στη West Ham:

“ Κάποια πράγματα, δεν τα αλλάξαμε επειδή κερδίσαμε πριν, δεν αλλάξαμε επειδή ρυθμίσαμε διαφορετικά την ομάδα. Θέλαμε να δώσουμε στα αγόρια την ευκαιρία να πάρουν ρυθμό. ”

“ Είπα ότι το εισιτήριο σε αυτήν την ομάδα θα είναι πάντα η ετοιμότητα για άμυνα με την πίεση ψηλά και μου άρεσε πολύ αυτό, οπότε πρέπει να το αναφέρω. ”

“ Επίσης τα παιδιά που δεν ξεκίνησαν, έδειξαν ότι είναι έτοιμα. Χτύπησαν και εκείνα την πόρτα της ενδεκάδας. Είχαμε χρόνο να προπονηθούμε.”

“ Μου άρεσαν μεγάλα κομμάτια του αγώνα, όμως όχι ολόκληρος. ”

Για τον αγώνα με την Tottenham:

“ Αυτή είναι μια σεζόν όπου πολλά πράγματα είναι δύσκολα. Δεν είναι ωραία για εμάς, αλλά ανοίγει την πόρτα για άλλες ομάδες. Μικρά λάθη μπορεί να προκαλέσουν τεράστια προβλήματα. ”

“ Εμείς είχαμε τα προβλήματα μας, η Chelsea είχε τα δικά της, η Tottenham επίσης. ”

“ Δεν ξέρω τίποτα για την Tottenham [τι συμβαίνει στο παρασκήνιο], αλλά όπως είδαμε χθες το βράδυ η ομάδα τους είναι εξαιρετική. Είναι η καλύτερη ομάδα αντεπιθέσεων. ”

“ Θα είμαι προετοιμασμένος για την καλύτερη εκδοχή της Tottenham. ”

Για την πιθανή έξοδο στο Europa League:

“ Παίρνουμε ό,τι μπορούμε να πάρουμε. Δεν ξεκινήσαμε τη σεζόν θέλοντας να προκριθούμε εκεί, αλλά η σεζόν μας δίδαξε μερικά πράγματα. Θέλουμε να δημιουργήσουμε μια βάση για να προκριθούμε για το καλύτερο δυνατό σενάριο. ”

“ Πρέπει να είμαστε συγκεντρωμένοι για το επόμενο παιχνίδι. ”

“ Αυτή η σεζόν μας θα μείνει αξέχαστη για το 7-0 κόντρα στη United. Κάναμε ό,τι κάναμε. Είχαμε κάποιες καλές στιγμές, αλλά μας έλειψε η συνέπεια φέτος. ”

Για την περίπτωση του Konate:

“ Ο Ibou θα επιστρέψει. ”

Για τα υπόλοιπα προβλήματα:

“ Ο Naby θα προπονηθεί. Δεν έχω λάβει ακόμη την ιατρική αναφορά. Ο Ox προπονείται επίσης με την ομάδα. Κανείς άλλος δεν έχει πρόβλημα. Ο Diogo (Jota) χτύπησε άσχημα στην πλάτη του, αλλά πρέπει να είναι εντάξει. ” Είπε ο Klopp.

Όσο για τον Curtis Jones:

“ Τώρα έχει πέντε συνεχόμενα παιχνίδια, είναι προφανώς υπέροχος. Κάποια στιγμή της σεζόν δεν φαινόταν ότι αυτό θα ήταν δυνατό λόγω τραυματισμού. Έπρεπε να είμαστε εξαιρετικά, εξαιρετικά προσεκτικοί, ήταν πολύ δύσκολη περίπτωση. ”

“ Δεν μπορούσε να προπονηθεί μια ολόκληρη εβδομάδα επειδή παίζαμε στην Ευρώπη και δεν προπονούμασταν σωστά αν θέλετε να το πω έτσι. Όταν μπορούσε να προπονηθεί ξανά κανονικά, ήταν ξεκάθαρο ότι οι προπονήσεις ήταν καλές. Έδειχνε έτοιμος. ”

“ Είναι πάντα έτσι με τους παίκτες της Ακαδημίας, ο κόσμος θέλει μεγάλες μεταγραφές, οπότε αν ένας νεαρός παίκτης παίζει καλό ποδόσφαιρο, οι άνθρωποι λένε: «δεν πειράζει, προτιμώ να τον φέρω έναν άλλον». Είναι στην ομάδα γιατί έχει πραγματική ποιότητα. Είναι ασφαλής με την μπάλα και αμύνεται καλά.”

Για το ζήτημα της σταθερότητας πρόσθεσε:

“ Είναι πολύ νωρίς για μένα να μιλήσω για σταθερότητα. Το να κερδίζεις τρία παιχνίδια δεν είναι συνέπεια. Έχει να κάνει περισσότερο με τη συνέπεια στην απόδοση παρά με το αποτέλεσμα. Αυτή τη στιγμή, είμαι ευχαριστημένος με αυτό γιατί βλέπω πολλά πράγματα που θέλω να βλέπω. ”

“ Πρέπει να παραμείνουμε εξαιρετικά επιθετικοί, σούπερ πεινασμένοι, να δείξουμε ότι η πιο σημαντική τιμή είναι οι τρεις βαθμοί. Αυτό είναι το μόνο που πρέπει να επικεντρωθούμε. Ελπίζω να το δείξουμε την Κυριακή. ”

Ο Curtis Jones βρίσκει τη φόρμα του.
Μοιραστείτε το!

Αφήστε μια απάντηση

Top
Social Media Auto Publish Powered By : XYZScripts.com