Είσαι εδώ
Home > HOMEPAGE HOT POSTS > Απογοητευμένος ο Fabio Carvalho με τη συμμετοχή του στην Liverpool

Απογοητευμένος ο Fabio Carvalho με τη συμμετοχή του στην Liverpool

Ο Fabio Carvalho έχει δηλώσει πως έχει μάθει πολλά στη Liverpool στο χρόνο που βρίσκεται εκεί μέχρι στιγμής, αλλά θα ήθελε να έχει περισσότερο χρόνο συμμετοχής.

Μιλώντας στο HypeBeast, ο Carvalho κλήθηκε να συνοψίσει τον χρόνο του μέχρι τώρα στη Liverpool, μετά την μετεγγραφή του από τη Fulham το περασμένο καλοκαίρι και ανέφερε την έλλειψη δράσης υπό τον Klopp, ως ένα ελαφρύ αρνητικό της κίνησης.

«Ήταν μια ενδιαφέρουσα σεζόν, αλλά έχω μάθει πολλά από αυτήν. Προφανώς θα ήθελα να έχω περισσότερα λεπτά στο σύλλογο – αλλά νομίζω ότι έχω αποκομίσει πολλά πολύτιμα μαθήματα για να με βοηθήσουν να βελτιωθώ στο μέλλον.»

Παρόλα αυτά, ο Πορτογάλος νεαρός παρέμεινε αισιόδοξος για το μέλλον του και επανέλαβε ότι ανυπομονεί για την εξέλιξη της σεζόν και μετά.

«Θέλω να έχω περισσότερα λεπτά στα παιχνίδια μου και να ανέβω επίπεδο ενόψει της νέας σεζόν. Έχουμε μια τελευταία σειρά αγώνων για να δείξουμε τι μπορούμε να κάνουμε ως ομάδα και τι μπορώ να κάνω εγώ ως παίκτης!.»

Με 20 συμμετοχές σε όλες τις διοργανώσεις αυτή τη σεζόν, ο Carvalho θα ελπίζει να φτάσει στο διπλάσιο την επόμενης σεζόν, όταν ελπίζουμε ότι θα μπορέσει να σταθεροποιηθεί ως βασικός παίκτης των Reds.

Απογοητευμένος ο Fabio Carvalho με τη συμμετοχή του στην Liverpool
Μοιραστείτε το!

Αφήστε μια απάντηση

Top
Social Media Auto Publish Powered By : XYZScripts.com