Είσαι εδώ
Home > HOMEPAGE HOT POSTS > Klopp: «Απογοητευτικό αν δεν βγούμε Ευρώπη»

Klopp: «Απογοητευτικό αν δεν βγούμε Ευρώπη»

Ο Jürgen Klopp στις δηλώσεις του πριν τον αγώνα με τη Nottingham Forest, ρωτήθηκε για το ενδεχόμενο να μείνει η ομάδα εκτός Ευρωπαϊκών διοργανώσεων τη νέα σεζόν, τονίζοντας πως ένα τέτοιο σενάριο θα ήταν απογοητευτικό.

Οι Reds παραμένουν στην 8η θέση της Premier League, όντας ακόμα ζωντανοί για την τέταρτη θέση που οδηγεί στο Uefa Champions League, όμως η συμμετοχή τους στις Ευρωπαϊκές διοργανώσεις της επόμενης αγωνιστικής περιόδου παραμένει αβέβαιη.

Ο προπονητής της ομάδας απάντησε ως εξής:

“ Αν δεν προκριθούμε σε οποιαδήποτε Ευρωπαϊκή διοργάνωση για τη νέα σεζόν, θα είναι προφανώς μια τεράστια απογοήτευση. ”

“ Αλλά θα πρέπει να βεβαιωθούμε πως θα εκμεταλλευτούμε τον χρόνο που θα μας δοθεί και δεν θα τον αφήσουμε να πάει χαμένος. Αξιοποιούμε ήδη τον χρόνο μας. ” Είπε ο Klopp.

“ Η προετοιμασία για την επόμενη σεζόν θα είναι μεγάλη, αλλά παραμένει μικρή για να προετοιμαστούμε για μια μεγάλη σεζόν. Οπότε ελπίζω να μπορέσουμε να πάρουμε μερικά πράγματα από αυτή τη σεζόν, τα οποία είναι χρήσιμα, από το να συνεχίσουμε να κάνουμε λάθη. ”

Το καλοκαίρι οι Reds θα ξεκινήσουν την προετοιμασία τους από την Ευρώπη, πριν επιστρέψουν στην Ασιατική ήπειρο, για να δώσουν έναν φιλικό αγώνα, περίπου στα τέλη Ιουλίου.

Οι Reds θα παλέψουν για να βγουν στην Ευρώπη.
Μοιραστείτε το!

Αφήστε μια απάντηση

Top
Social Media Auto Publish Powered By : XYZScripts.com