Είσαι εδώ
Home > HOMEPAGE HOT POSTS > Εντυπωσιάζει στον νέο του ρόλο ο Trent Alexander-Arnold

Εντυπωσιάζει στον νέο του ρόλο ο Trent Alexander-Arnold

Το βραζιλιάνικο δίδυμο Alisson και Fabinho επαίνεσαν τις πρόσφατες εμφανίσεις του Trent Alexander-Arnold, στον πιο ανανεωμένο του ρόλο στην Liverpool.

Στον Alexander-Arnold δόθηκε μεγαλύτερη ελευθερία θέσεων στις δύο προηγούμενες αναμετρήσεις των Reds με την Arsenal και τη Leeds, όπου λειτούργησε σε έναν ρόλο μπαλαντέρ τόσο ως δεξιός μπακ όσο και ως αμυντικός μέσος.

Η μετακίνησή του δεν πέρασε απαρατήρητη από τους συμπαίκτες του, με τον Fabinho να είναι γεμάτος επαίνους για τον τρόπο με τον οποίο ο 24χρονος έχει φέρει εις πέρας τη δουλειά του.

«Ο Trent είναι εξαιρετικά πολύ καλός με την μπάλα, και με την ποιότητα της πάσας του στην εύρεση παικτών πίσω του. Μπορούμε πραγματικά να το χρησιμοποιήσουμε αυτό», δήλωσε ο Fabinho στην επίσημη ιστοσελίδα του συλλόγου.

«Σε αυτή τη θέση, φυσικά, θα έχει λιγότερο χρόνο να σκεφτεί, αλλά νομίζω ότι έχει συνηθίσει λίγο να βρίσκεται σε αυτή τη θέση. Στο τελευταίο παιχνίδι έδωσε δύο ασίστ και ήταν πολύ καλός – όχι μόνο με την πάσα του, αλλά και με την αντίδρασή του».

Ο συμπατριώτης του Fabinho, Alisson, ήταν επίσης κολακευτικός για τις εμφανίσεις, εστιάζοντας περισσότερο στην εξαιρετική αμυντική δουλειά που έκανε ο Alexander-Arnold όταν η ομάδα ήταν χωρίς μπάλα.

«Αυτό το παιχνίδι [με τη Leeds] ήταν ένα πολύ καλό παράδειγμα αυτής [της αμυντικής δουλειάς] – του τρόπου με τον οποίο αντιδρούμε», δήλωσε το νούμερο 1 της Liverpool.

«Όχι μόνο ο Trent που πηγαίνει από τη μεσαία γραμμή και στη συνέχεια πηγαίνει στο πλάι, αλλά και άλλοι παίκτες που ξέρουν ότι πρέπει να έχουμε καλή αντίδραση στην αντεπίθεση ή να επιστρέψουμε στη θέση τους, κερδίζοντας χρόνο».

Ήταν και μια έκπληξη αυτή η αλλαγή και για τους οπαδούς, καθώς προσαρμόζονται στο να βλέπουν τον Alexander-Arnold να περνάει περισσότερο χρόνο στο κέντρο του γηπέδου, αλλά σίγουρα φαίνεται να είναι μια αλλαγή που οι συμπαίκτες του εκτιμούν.

Τα ερωτήματα παραμένουν σχετικά με το αν είναι πιθανό να γίνει μια πιο μόνιμη αλλαγή ή αν κάποια μορφή διασταύρωσης θα συνεχιστεί προς το παρόν, με τον Jurgen Klopp να έχει πει ότι ο «σχηματισμός μας ταιριάζει».

Ο 24χρονος κατέγραψε τρεις ασίστ στα παιχνίδια με την Arsenal και τη Leeds, έχοντας δώσει μόλις δύο σε όλη την προηγούμενη αγωνιστική περίοδο της Premier League.

Το νέο σύστημα φαίνεται να επιτρέπει στον Alexander-Arnold να εκφράσει τη δημιουργικότητά του και θα μπορούσε να αποτελέσει ένα πραγματικό όπλο για τους Reds στο μέλλον.

Εντυπωσιάζει στον νέο του ρόλο ο Trent Alexander-Arnold
Μοιραστείτε το!

Αφήστε μια απάντηση

Top
Social Media Auto Publish Powered By : XYZScripts.com