Είσαι εδώ
Home > HOMEPAGE HOT POSTS > Cooper: «Να το πιστέψουμε κόντρα στη Liverpool»

Cooper: «Να το πιστέψουμε κόντρα στη Liverpool»

Για τον Σαββατιάτικο εκτός έδρας αγώνα της ομάδας του κόντρα στη Liverpool στο Anfield μίλησε ο Steve Cooper, κάνοντας παράλληλα και αναφορά στην τραγωδία του Hillsborough.

Η Forest έρχεται στο Anfield, ευρισκόμενη σε μια πολύ δύσκολη βαθμολογική θέση, αφού πλέον είναι 18η στην Premier League με 27 βαθμούς, όσους έχει και η Everton.

Στον πρώτο γύρο του πρωταθλήματος, η Liverpool είχε γνωρίσει την ήττα με 1-0 στην έδρα της ομάδας του Cooper, με τον πρώην παίκτη της, Taiwo Awoniyi να σκοράρει.

Ο Cooper είπε για τους Reds:

“ Η Liverpool είναι μια υπέροχη ομάδα, το έδειξε κόντρα στη Leeds και το έχει δείξει πολλές φορές φέτος. Έχει υπέροχους παίκτες και έναν υπέροχο προπονητή και θα χρειαστούμε τα πάντα για να πάρουμε ένα θετικό αποτέλεσμα, αλλά πρέπει να το πιστέψουμε. ” Ανέφερε ο Steve Cooper.

Όσο για το Hillsborough πρόσθεσε:

“ Ο σύλλογος σχεδιάζει να καταθέσει στεφάνι στο Anfield την ημέρα του αγώνα, πριν από τον αγώνα. Θα το σεβόμαστε πάντα ως σύλλογος και θα το κάνουμε σωστά, όπως πρέπει σε μια φρικτή κατάσταση. Είναι αυτονόητο ότι τίποτα δεν ήταν καλό σε αυτή την ημέρα και ελπίζω ότι όλοι σε κάθε γήπεδο θα το σεβαστούν αυτό. ”

Οι Reds είχαν ηττηθεί στο City Ground τον Οκτώβριο.
Μοιραστείτε το!

Αφήστε μια απάντηση

Top
Social Media Auto Publish Powered By : XYZScripts.com