Είσαι εδώ
Home > HOMEPAGE HOT POSTS > Jota: «Πρέπει να κερδίζουμε και να πιστεύουμε»

Jota: «Πρέπει να κερδίζουμε και να πιστεύουμε»

Το σύνθημα για τη συνέχεια έδωσε ο Diogo Jota, μετά τη νίκη με 1-6 επί της Leeds στο Elland Road και τα δύο γκολ που πέτυχε μετά από 12 μήνες μήνες αποχής από το σκοράρισμα, τονίζοντας πως η ομάδα πρέπει να συνεχίσει με νίκες και να μην χάνει την πίστη της.

Ο Jota για την επιστροφή στα γκολ δήλωσε:

“ Επιτέλους. Ήταν μια δύσκολη σεζόν για μένα, για την ομάδα και ήταν μεγάλη ανακούφιση για μένα. ”

“ Ήταν ένα μείγμα αλλά καλά συναισθήματα για εμένα. Θέλω πάντα να συμμετέχω. Έκανα μια ασίστ στο πρώτο ημίχρονο, αλλά μου αρέσει να σκοράρω περισσότερο. ”

“ Προφανώς ως επιθετικός θέλω να σκοράρω, όχι μόνο ασίστ, όπως έκανα αυτή τη σεζόν. Και ελπίζω ότι μπορώ να συνεχίσω αυτή τη φόρμα από σήμερα. ”

“ Αυτή η σεζόν είναι πραγματικά πολύ δύσκολη, παλεύοντας με τραυματισμούς. Τώρα προσπαθώ να αποκτήσω αυτή τη δυναμική και παιχνίδια όπως το σημερινό σίγουρα θα βοηθήσουν σε αυτό. ”

Για τη νίκη:

“ Νομίζω ότι ειδικά στο δεύτερο ημίχρονο παίξαμε πολύ καλά. Κρατήσαμε την κατοχή, προσπαθήσαμε να βρεθούμε σε καλές θέσεις. Βάλαμε υπέροχα γκολ και αξίζαμε τη νίκη. ”

“ Σε μερικά παιχνίδια φαινόμαστε πολύ καλοί και σε άλλα δεν μπορούμε να κάνουμε κλικ, ειδικά εκτός έδρας. Αλλά αυτό ανήκει στο παρελθόν και πρέπει να κάνουμε παιχνίδια όπως αυτό, γιατί μπορούμε. ”

“ Έχουμε εξαιρετικά αποτελέσματα αυτή τη σεζόν, εξαιρετικά σκορ. Είχαμε αυτά τα αποτελέσματα και πριν, αλλά πρέπει απλώς να κρατήσουμε τα πόδια μας στο έδαφος και να πάμε στο επόμενο. ”

“ Είμαστε η Λίβερπουλ, έχουμε σπουδαίους παίκτες. Όπως πάντα, είναι ένας αγώνας να είσαι στην αρχική ενδεκάδα και αν όχι, πρέπει να δώσεις τον καλύτερό σου εαυτό όταν έρθεις από τον πάγκο. ”

Για τη συνέχεια:

“ Πρέπει να πιστέψουμε. Όσο είναι δυνατόν, πρέπει να πιστεύουμε. Αλλά αυτό μπορούμε να το κάνουμε μόνο κερδίζοντας παιχνίδια. Σίγουρα, σήμερα ήταν ένα βήμα προς τη σωστή κατεύθυνση. ”

Ο Diogo Jota επέστρεψε στα γκολ.
Μοιραστείτε το!

Αφήστε μια απάντηση

Top
Social Media Auto Publish Powered By : XYZScripts.com